[#4]
Re: Fortis - szybki zwrot
@Solo Kazuki,
post #3
Rety, nie sądziłem, że ktoś się w Fortis będzie wczuwał. To naprawdę bardzo pocieszające w mojej nieciekawej sytuacji. :)
A co do pytania to pomysł jest całkiem ciekawy. Myślę, że dałoby się coś takiego zrobić. Nie sądziłem, że będę w jakikolwiek sposób rozwijał Fortis, bo nie będzie zainteresowania. Chciałem to tylko skończyć i już. Ale takie ciekawe pomysły są chyba warte zastanowienia się nad nimi.
Pomyślę nad Twoim pomysłem na pewno. Tylko muszę nieco się odkopać z dziwnych spraw. Nawet nie mam jak odpisać na kilkanaście maili od osób, które z pewnością stukrotnie na to zasługują. :) Przy okazji bardzo przepraszam za brak odpowiedzi wszystkich, którym jeszcze zalegam. Zwaliło mi się tyle spraw (także pozakomputerowych) na głowę, że musiałem ograniczyć ilość snu do 3,5 godzin na dobę. :) Mam nadzieję, że ten chory okres się niedługo skończy. Jakby tego było mało to jeszcze muszę się zająć wersją dla Windows, bo jest ktoś nią komercyjnie zainteresowany. No i przedwczoraj wyszedł iOS4 i iPhoneOS4, który ma znacznie większą rozdzielczość (960x640). Dzisiaj odkryłem, że Apple wpadło na genialne rozwiązanie dzięki któremu 250 tysięcy aplikacji nie będzie wymagała przeróbki żeby działała ok na iPhone4 nawet jeżeli nie brały pod uwagę różnych rozdzielczości. Muszę się z tym zapoznać i jednak trochę przystosować grę do nowej maszyny. Jednocześnie robiłem wersję dla iPada i nagle stwierdziłem, że zrobię jedną wersję dla wszystkich iPhone, iPod i iPad, bo tak się da. Tak więc roboty ciągle mam kupę, a czasu właściwie około zera.