@Jacek Piszczek,
post #28
Że jak

Z jakim identyfikatorem

Przy rejestracji Mosa podawałem tylko jaki procek i imię i nazwisko. :) Czy ktoś podawał nr seryjny MacaMini ;)
Ja nic takiego nie pamiętam :)
Jeśli kolega kupi ponownie Mini z takim samym prockiem to klucz powinien działać.
Wiem wiem straszenie ludzi, żeby nie kopiowali kluczy. To już zależy od sumienia właściciela klucza.
Ale bez przesady straszyć użytkowników, że będzie miał problemy jak padnie sprzęt. Jakąś psychozę sieje MOSTeam ;) Bez przesady koledzy.
P.S. Ja podam swój przykład. Przy rejestracji podałem swoje nazwiska z literówka i zatwierdziłem z 5razy. Dostałem klucz i sprawdziłem
"o programie" i ręce mi opadły. To był mój błąd. Napisałem pod ten sam adres co dostałem klucz i wygenerowali mi nowy klucz. Co najlepsze nie było żadnego "ale". MOSTeam wg mnie to solidna firma.
P.P.S. Zauważyłem, że apple też robi ludzi w ciula. Nie wiem od którego roku ale przybrali politykę wymiany sprzętu. Zauważyłem, że ludziom często padają zasilacze, myszki i klawiatury. Może padł ci zasilacz ? Mac może się uruchamiać z błędami. Coś takiego też ma Sony. Padł zasilacz ale dioda "POWER" świeci sie a komp nawet wyda dźwięk. (miałem tak i wymiana zasilacza pomogła; Sony)
Ostatnia modyfikacja: 07.09.2010 15:00:00