[#31] Re: freespace1

@kjb, post #30

Tak, to była eXtra Klasyka. Gra w tej wersji działa (za wyjątkiem feralnej misji oraz pierwszej treningówki - ale tę na szczęście możesz ominąć), ale polskie komunikaty mieszają się z angielskimi. No, ale ukończyć grę (z zastrzeżeniami o których wspomniałem) powinno się dać.

P.S. Ja moją pierwszą Freespace kupiłem na Allegro za 1 zł plus wysyłka :D

[#32] Re: freespace1

@kjb, post #30

Nie warto brac wersji pl.

[#33] Re: freespace1

@recedent, post #28

Acha, kochani, zapomniał bym: Punkt czwarty wykonujemy RÓWNIEŻ Z WCIŚNIĘTYM KLAWISZEM ~ !

[#34] Re: freespace1

@recedent, post #33

Napisz mi na PW skąd masz tę wersję i jako to.

[#35] Re: freespace1

@recedent, post #27

Dzięki.
Normalnie wczoraj zamiast iść spać o normalnej porze 10-11, szedłem do wyrka o pierwszej (o 5 wstawanie) wszystko przez FS - z 30 ustrzelonych agrrrrr :D Tylko tych filmików brak - nie chciało by Ci się ich spakować i walnąć na jakiegoś rapida?

[#36] Re: freespace1

@11MASTEr, post #35

30? cienko, ja wczoraj w jednej misji rąbłem 41:D.

[#37] Re: freespace1

@recedent, post #28

Chwile przerwy mialem, wczoraj dokonczylem gierczyc, znaczy przepelzlem:). Jeszcze raz dzieki za tipsy:).

[#38] Re: freespace1

@fazior, post #32

Wygrałem tą wersję PL z eXtra Klasyki, za 5zeta + wysyłka.
Zainstalowała się bez problemu, na razie przeszedłem tylko trening i jedną misję.
Gra jest super. Niektóre napisy są po polsku, opisy misji są po angielsku, ale za to ścieżka audio z dialogami jest PO POLSKU :)

Filmik z intra u mnie był, nie wiem jak będzie między misjami :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem