[#26]
Re: E - UAE na MorphOSie...
@pampers,
post #19
Dzięki Pampers za linka, przenoszę się z poradami nt. WB 3.1 na MorphOS.pl

Dla wyjaśnienia dodam iż rozumiem że MorphOS ma najlepszy JIT, ale powinien mieć też najlepszy emulator całego klasyka,,, ba powinien to być taki emulator który by się odpalał w tle (jednorazowa konfiguracja powinna być w katalogu System/Emulacja). Ot instalujemy jakikolwiek program czy grę, klikamy na ikonkę..dysk zaszumi...i mamy uruchomiony program z A 500/1200 itp.

Byłem w pracy i szybko bazrgnąłem posta, ale proszę nie czepiać się szczegółów. To takie typowo polskie....:P
Dodam słówko w sprawie, bo czuję się z leksza winny iż się smród zrobił.
To że czasami się zwróci uwagę na to iż czegoś brakuje Amigowym systemom, nie jest chyba niczym złym. Ale już puszczanie pawia na nasze amigowe środowisko jest juz jednak czymś niefajnym.
Ja krytykuję troszkę wady MorphOsa, ba,,,nawet wady AOS 3,1 ale robię to delikatnie i w celu rozwiązania problemu. Nie ma co kwiczeć na coś co się lubi.
Mnie bawią tylko Amigowe rozwiązania

bo są najlepsze, jak się nie podoba, można się zalogować na jakimkolwiek forum poświęconym innym komputerom.... To dobra rada dla ludzi którzy wchodzą na ppa i walą kupsztala bez pardonu....
Ostatnia aktualizacja: 18.04.2013 16:30:42 przez Wojox