[#61] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #60

Bo pewnie obsługi 3d na Permedii (BVision/CVision) nie będzie jak to ma miejsce obecnie pod MOS PUP1.4 (ewentualnie tylko oryginalny Warp3D).
[#62] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@Skotos, post #51

Duża liczba klasyków na rynku, "przebudzenie" użytkowników - ludzie włączają, bawią się, może przetestują.. takie prywatne luźne argumenty

Chyba przeceniasz liczbę kompatybilnych z MorphOSem klasyków "na rynku".
[#63] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@recedent, post #62

Apple z 2005 roku to już też amigopochodny klasyk.
A poprzedni Apple z 1999 który miałem to już praklasyk.....
[#64] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@recedent, post #62

A coś o dacie premiery tego 3.10 było? Czy nic, bo jakoś mi umknęło.
[#65] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@KM, post #64

Kiedyś była mowa o czerwcu tego roku. :) Od tamtej pory nie słyszałem konkretniejszych deklaracji. :)
[#66] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@michal_zukowski, post #35

No od momentu wywiadu ze mną doszła obsługa ikonek SVG, ja wrócilem do pracy nad drukarkami i doszlo pare innych rzeczy (w tym te dwie skorki). Caly czas trwaja prace nad supportem do nowszych radeonow. Ruszyla troche sprawa z klasykiem.

Bardzo dziękuję za to uściślenie. Wynika z tego, że macie sproro pracy czy nie za dużo? Obszar zagadnień spory a rąk do pracy nie przybywa i jeszcze klasyk...
[#67] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@Sir_Lucas, post #1

@wątek:

Jaca na MorphZone podzielił się zrzutem z wczesnej wersji Iris - nowego klienta e-mail dla MorphOSa (będzie najprawdopodobniej w wersji 3.12):

Przy okazji wyszło na jaw, że mamy screenbar module podający temperaturę GPU.
[#68] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@recedent, post #67

Piękny podgląd HTML. Ciekawe czy będzie tworzenie wiadomości w HTML.
[#69] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@recedent, post #67

Temperatura GPU w screenbar dostępna już jest od pewnego czasu. (Powerbook, IBook)
[#70] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@recedent, post #67

Jeśli będzie i czytnik grup dyskusyjnych to obiecuję używać.
[#71] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@recedent, post #67

obsługuje exchange
[#72] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@Norbert, post #69

.

Ostatnia aktualizacja: 02.11.2017 18:55:34 przez deez
[#73] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@polutuje, post #71

Exchange akurat nie obsługuje - na szczęście większość serwerów Exchange ma też frontend IMAP. Czytnika grup nie planuję. Jak czas pozwoli będzie obsługa Web/CalDAV.
[#74] Re: MorphOS 3.10 - Ami32 Neuss

@polutuje, post #71

... ale na pewno jest obsługiwamy przez Exchange, jak każdy program pod MUI
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem