@Norbert,
post #11
koledzy ja sobie podłączyłem jak pisze ponownie mój monitorek philips cm8833 do amigi przez rgb i composite i na rgb działa i wb przestawiałem tryby wideo:(nawet ustawilem pal low res ale też to nie spowodowało pojawienia się obrazu na composite, a co do early to też widać je tylko na composite, niestety z uwagi na to, że najpierw amige trochę testowałem dokładnie rok temu i i bardzo dużo razy podłączałem kabel do composite i odłaczałem bo nie działała poprawnie stacja dyskietek oraz nie udało mi się ożywić cd romu zewnętrznego mitsumi:) i wtedy też chyba od tego podłączania uszkodziły się gniazda w monitorku lcd 24 dell, potem jeszcze testowałem na takim przenośnym odtwarzaczu dvd:) z ekranem:)potem do zimy nic nie testowałem.
Zimą nabyłem adapter cf plus karta od razu z grami programi i systemem i nie pamiętam czy w tym okresie sprawdzałem composite czy już tylko testowałem na RGB, jedynie pamiętam, że karta modemu musi być dobrze osadzona w porcie pcmia bo tak nie startuje system jak jest źle.Od tamtej pory nie testowałem amigi dopiero wczoraj.
Ehhh w a32 też rok temu nie działalo s-video pare dni temu chciałem włączyć i nic..beton już poszła do naprawy.Aha w early pokazało, że blizard działa