[#61] Re: Radeon9200

@rzookol, post #60

Jest sposób na aktywacje, stosowałem go z XP Home. Nazywa sie toto......WPAKill :D Wiem ze to nielegalne...Ale ja mam ORYGINALNEGO Xp Home (własciwie to mojego brata) więc zamiast dzwonic....Sciągnąlem cracka...Ale i tak nie uzywam tego crapa :D

[#62] Re: Radeon9200

@malin666, post #61

To używajcie chociaż windows/office xp corporate bez aktywacji! aktywacja uzaleznia od M$ - co za syf, więcej węgla!
[#63] Re: Radeon9200

@Arbuz, post #1

Mam Pega I i Radeona 9200 ( 64Mb 128bit ) i umnie chodzi dobrze , bynajmniej ja nie nazekam , jestem tylko userem .

Moze byc .

Kupilem ja w komisie-serwisie za 180.00 zl

powodzenia

[#64] Re: Radeon9200

@MDW, post #2

Jakby mi ktos kazal oddac prace w Wordzie to bym udal, ze nie slysze. Jakby powtorzyl to bym poprosil o pokazanie mi punktu w regulaminie uczelni w ktorym jest napisane, ze trzeba byc posiadaczem peceta, Offisa i Windowsa za XXXX zl.

komentarze MDW zawsze poprawiały mi humor. tak jest i dzisiaj.
dzięki, MDW!
:D
[#65] Re: Radeon9200

@Jacek Rzeuski, post #8

Ha ha! To mi się podoba! Brawo!!
[#66] Re: Radeon9200

@MDW, post #11

Zastanawiam czy jakiekolwiek wydawnictwo czy studio DTP pracuje na PageStreamie pod MacOS albo Windows.

Ktoś to chyba kupuje skoro Grasshopper wkłada wysiłek w tworzenie i rozwój PGS na te platformy. No chyba, że (odwritnie niż jest to w przypadku innych programów innych firm) zarabiają na wersjach amigowych a wersje na win i macos są tylko dodatkiem. (?)
[#67] Re: Radeon9200

@Arbuz, post #50

Jakby co to mracę magisterską napisałem na PageStreamie na Pegazie II czego nie zapomniałem nadmienić w uniwersyteie Łódzkim, dlatego że nie mogli zweryfikować pracy gdyż program na grzyba który sprawdza oryginalność pracy po prostu wymiękł. Ale po wielu próbach przekonania jakoś przeszło.
Na podstawie czego ten program sprawdzał oryginalność pracy?
Nie umię sobie tego wyobrazić.
[#68] Re: Radeon9200

@R-Tea, post #67

Maja pewna ilosc prac magisterskich (bardzo duzo) wrzuconych do grzyba i analizuja na ich podstawie czy nie ma jakichs kluczowych zwrotow itp. w innych pracach. Ot tylko dlatego zeby kogos uwalic.
[#69] Re: Radeon9200

@Arbuz, post #68

mam nadzieję, że po napotkaniu pracy z PGS ten ich węszyciel rozwalał im się na łopatki razem z windą
[#70] Re: Radeon9200

@Broda, post #5

Swiete slowa :)))

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem