[#61] Re: skladamy pegaza...

@MDW, post #2

jak duza jest roznica w szybkosci miedzy voodoo 3 2000 a voodoo4 4500?
[#62] Re: skladamy pegaza...

@quaint, post #61

W predkosci niewiele wieksza niz pomiedzy Voodoo3 2000 a Voodoo3 3000. Wersji 2000 bym nie polecal. Voodoo4 oferuje jednak rendering w 32bitach oraz np bufor szablonu. Niestety driver w 1.4 nie obsluguje tej funkcji (w 32bitach jednak renderuje).
[#63] Re: skladamy pegaza...

@Michal 'kiero' Wozniak, post #62

a jakie voodoo polecasz najbardziej?
[#64] Re: skladamy pegaza...

@tomasz "quaint" wisniewski, post #63

Ja mam v3 3000 ( bo bylo tanie a wszyscy odradzali wersje 2000). 3500 jest nieco szybsza (i ma chyba tuner TV? tu nie jestem pewien. Nie jestem pewien tez czy jest on oslugiwany). v4/5 maja wieksze mozliwosci niz v3 ale wiekzosc z nich to dopiero przy mosie 1.5, wiec nie wiem czy jest wiekszy sens. Wybierz sam. W chwili obecnej v3 3000. Chyba ze znajdziesz tanie v4/5.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem