[#31] Re: Nagrywarka DVD

@Arbuz, post #30

płyty dvd dl nadal nie są tanie i konfig nie ma nic do znaczenia, tylko jak wcześniej robiłeś takie iso-udf na dysku jak nie było filesystemu, żeby nagrać plik ponad 4 gb z iso i następnie odczytać taki plik do wypalenia?

Ostatnia modyfikacja: 22.04.06 15:20
[#32] Re: Nagrywarka DVD

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #31

Hmmm... 15zł, to chyba nie tak dużo, kiedyś więcej się płaciło za
zwykłą CDRke :))

[#33] Re: Nagrywarka DVD

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #31

Do DL-ów robiłem standardowe zaznaczenie plików a potem nagraj i nie obchodziły mnie systemy plików żadne . Ważne że nagrało
[#34] Re: Nagrywarka DVD

@Kaczus, post #32

> Hmmm... 15zł, to chyba nie tak dużo, kiedyś więcej się płaciło
> za
> zwykłą CDRke :))

kiedyś to było kiedyś, a teraz jest teraz ;)

[#35] Re: Nagrywarka CD

@Arbuz, post #30

Arbuz napisał(a):

> z iso bawilem sie jak plytki byly drogie i jak mialem
> slaby konfig AMI.

no tak dla cdr się bawiłeś, a nie dvdr to rozumie.

[#36] Re: Nagrywarka DVD

@Arbuz, post #33

Arbuz napisał(a):

> Do DL-ów robiłem standardowe zaznaczenie plików a potem nagraj
> i nie obchodziły mnie systemy plików żadne . Ważne że
> nagrało

w locie to nie problem. spróbuj zrobić jeden plik 9 gb na sfs tym co jest w mosie i ten plik następnie odczytaj ;)

[#37] Re: Nagrywarka DVD

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #36

Panowie ja to tylko uzywam w LOCIE. Przeważnie do nagrywania filmów. Wiem że to takie User-skie ale jednak skuteczne i nie zaprząta mi umysłu dlaczego działa.
[#38] Re: Nagrywarka DVD

@Arbuz, post #37

po twoich postach wyglada na to, ze sobie jaja robisz, bo odpowiedzi to nie sa. eot.

Ostatnia modyfikacja: 23.04.06 17:27
[#39] Re: Nagrywarka DVD

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #38

Słuchaj jaj (więc się nie unoś tym bardziej że na niektóre pytania do mnie ktoś inny ci odpowiedział) to ja sobie nie robię i nie lubię gdy moje wypowiedzi są tak traktowane. Po prostu nigdy nie było mi potrzebne robienie pliku np. jak piszesz 9GB, jak miałem danych ok. 8GB włączałem Frying Pana i nagrywałem.
Acha nagrywam na Pegazie G41GHz + 768MB ramu

Ostatnia modyfikacja: 07.05.06 13:03
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem