[#31] Re: MOS 2.0

@Pero, post #30

Ja ostatnio wyczytałem na MorphZone, że w sprawie drukowania nic się
nie zmieniło na chwilę obecną. Tzn. MOST nie podpisywał żadnej umowy z
IsreeSoft i w związku z tym na nowego TurboPrinta raczej nie ma co
liczyć. No, chyba że by coś się w tym temacie zmieniło w najbliższym
czasie.

Ja używam starutkiej HP LaserJet 4L i z nią akurat problemów nie ma.

[#32] Re: MOS 2.0

@Kamul, post #31

A ten LaserJet4 drukuje bez zainstalowanego patcha na MOSa (tego od drukowania)?
Bo mój LaserJet 1010 (USB) drukuje, ale trzeba zainstalować patcha.

Co do nowych wersji w MOSie2.0, to słyszałem, że Poseidon ma być nowy.
[#33] Re: MOS 2.0

@Kamul, post #31

U mnie na Mosie pracowała HP 920c bez problemów. Pamiętam, że w tym pakiecie dla Amigi był też program do drukowania grafik. Nowego systemu druku może nie będzie, ale mnie interesują "okolice", czyli dodatki do samego systemu.

[#34] Re: MOS 2.0

@Pero, post #33

Ja pod mosem z TP nie korzystam, bo niestety obsluge canonow ma on prawie zadna, a w wersji mosowej jeszcze bledy...

[#35] Re: MOS 2.0

@Kaczus, post #34

Posiadając Pegaza muszę z tego korzystać :D. Ale jak wspomniałem przedtem z drukiem pod HP 920c problemów nie miałem... Teraz nie wiem, bo już nie korzystam

[#36] Re: MOS 2.0

@Pero, post #35

Ja korzystam ze sterownikow Pagestreama, a odkad poprawiono serial.device, to i sterowac moge za pomoca pakietu z canondiska... Szkoda, ze nikt tego nie rozwija....

[#37] Re: MOS 2.0

@wali7, post #32

Mam zainstalowanego tego patcha odkąd tylko się pojawił, więc już
szczegółów nie pamiętam. Wiem tylko, że przed jego pojawieniem się
jakoś tam się dało drukować. Ale były problemy i chyba nie z każdym
softem drukowanie działało.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem