[#31] Re: Duży problem

@Kamul, post #30

[#32] Re: Duży problem

@MDW, post #26

Krwawe Boingi? Mają jakąś stronę główną czy coś?
[#33] Re: Duży problem

@nelson, post #29

Śmigać po katalogach można, ale niestety read-only.
[#34] Re: Duży problem

@Jacek Piszczek, post #33

Tak samo było kiedyś z Linuksem i partycjami Windy... Ciekawe czy autor wątku coś na to poradzi.
[#35] Re: Duży problem

@Arbuz, post #1

A wracając do samego problemu... Chyba nie uda się go rozwiązać. :( Pozostaje śmieszne (ale skuteczne) rozwiązanie. Podaj adres swojego obecnego miejsca pobytu i ktoś (może ja?) wyśle Ci priorytetem bootowalną płytkę z MOSem. :) Wiem, że "priorytet" Poczty Polskiej to fikcja ale to i tak będzie najszybszy sposób.

Ostatnia modyfikacja: 04.07.07 11:56
[#36] Re: Duży problem

@DanielJ., post #34

Na razie czytam) i się zastanawiam czy nie połazić po wsi poszukać innego monitora
[#37] Re: Duży problem

@MDW, post #35

Dzięki wielkie ale będę jeszcze na wakacjach 3-4 dni a jak piszesz: poczta i priorytet to dwie sprzeczności. Chyba poszukam na wsi gdzieś netu i pociągnę iso mosa. podajcie mi na szybko tylko skąd ciągnąć
[#38] Re: Duży problem

@Arbuz, post #37

Też wielki pech Cię spotkał, Arbuzie. Szkoda, może chociaż znajdziesz monitor i poszpanujesz godzinkę przed żoną/kolegą... :P
[#39] Re: Duży problem

@DanielJ., post #38

Żona to ma pegaza na co dzień i nieźle sobie z nim radzi a koleze pozostało picie ognistej wody ze mną )
Ale swoją drogą to nudno bez pegaza

Ostatnia modyfikacja: 04.07.07 12:54
[#40] Re: Duży problem

@Arbuz, post #39

Jeszcze weź poszukaj, może ktoś Ci pożyczy jakiegoś staruszka...
[#41] Re: Duży problem

@Kaczus, post #31

No ładnie...

Dzięki za namiary. Jakoś umknęło to mojej uwadze.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem