Forum » PPA
[#31] Re: Nowy design PPA

@grxmrx, post #30

Ale najpierw zamknij zupełnie przeglądarkę i skasuj pliki cookies odnoszące się do forum!
[#32] Re: Nowy design PPA

@SirLEO, post #31

A najlepiej wszystkie pliki cookies odnoszące się do ppa.
[#33] Re: Nowy design PPA

@uran, post #4

mi nie trzeba przypominać. jak zobaczyłem nowe PPA od razu mi się przypomniał tamten wątek.
Chociaż wtedy byłem przeciwny :D
[#34] Re: Nowy design PPA

@Prince, post #11

spoko, aż takich różnic nie ma, a okreslenie "laska" funkcjonuje raczej w każdym zakątku Polski.
[#35] Re: Nowy design PPA

@grxmrx, post #30

Najlepiej jak opiszę to w krokach (opisałem to w trakcie poszczególnych kroków).

A więc tak:

1. Wchodzę pod adres http://www.ppa.pl/login.php i się loguję. Przenosi mnie na główną stronę FORUM.
2. Na głównej stronie widzę w lewym rogu - ZALOGUJ (nie wiem w tym momencie czy jestem zalogowany :( )
3. Wchodzę w dział "PPA" (bo tu trzeba być zalogowanym żeby coś napisać)
4. Na górze nie ma 'ZALOGUJ', na dole jest 'WYLOGUJ' - mogę napisać nowy post, mogę odpowiedzieć na post - jestem zalogowany.
5. Wchodzę w "Mój Profil" - wszedłem, na górze jest ZALOGUJ (znów?!) i nie moge zmienić swojego profilu; nie mogę się znów zalogować i zmienić profilu.
6. Na stronie FORUM/PPA klikam na WYLOGUJ (na dole) i jestem wylogowany.
-- jeszcze raz to samo --
7. Klikam znów na FORUM/PPA na ZALOGUJ - wpisuje dane - jestem zalogowany.
8. Wchodzę w "Mój Profil" - nie mogę go edytować, stwierdza że jestem wylogowany (choć jestem za..). Próby powtórnego logowania nic nie dają; nie mam dostępu do profilu.
9. Wracam na FORUM/PPA - klikam WYLOGUJ: jestem wylogowany.

Widać że teraz działa, ale nie mam dostępu do profilu.

[#36] Re: Nowy design PPA

@AlaN, post #35

A próbowałeś zalogować się po prostu z głównej strony?
[#37] Re: Nowy design PPA

@Sylwester, post #29

Kolega zmieni hardware i software i po klopocie buaahaha :D

[#38] Re: Nowy design PPA

@R-Tea, post #34

No pewnie. A co ciekawsze moje korzenie to Malopolska. No ale czlowiek zadomowil i wychowol sie na tym naszym Ślunsku :)
[#39] Re: Nowy design PPA

@mailman, post #36

Ja sie logowalem z glownej strony i po zalogowaniu wylaczylem przegladarke zeby sobie to zapisala po ponownym wlaczeniu juz jestem zalogowany i moge sobie łazic i odpisywac gdzie chce chocby tak jak teraz i wszytko jest ok. Korzystam z Opery obecnie.

[#40] Problem z logowaniem

@Prince, post #1

Jednak chyba cos jest na rzeczy. W tej chwili korzystam z IE na PC. Korzystajac z wyszukiwarki "szukaj w nowinkach" i wejsciu na wyszukany news, jestem niezalogowany. Podczas gdy na stronie z ktorej wyszukiwalem jestem jak najbardziej zalogowany. (W sumie tak naprawde mnie to az tak bardzo nie przeszkadza). Nie wiem jak bylo przed zmiana.
[#41] Re: Problem z logowaniem

@Prince, post #40

cookies na 99%

[#42] Re: Nowy design PPA

@Prince, post #1

BŁĄD

W dziale 'giełda' gdy chce się odpowiedzieć na e-mail kogoś kto sprzedaje, po wpisaniu posta i swojedo adresu, chcąc wysłać mail wyskakuje:

"Fatal error: Cannot redeclare islogin() (previously declared in /home/ppa/public_html/gielda/config.php:70) in /home/ppa/public_html/gielda/config.php on line 68"

[#43] Giełda naprawiona

@AlaN, post #42

Naprawiłem Giełdę PPA. Jeśli jeszcze są jakieś problemy proszę jak najszybciej zgłaszać.

[#44] Re: Giełda naprawiona

@grxmrx, post #43

Dziękuję w imieniu Wszystkich. Poryję jeszcze. Jak coś wyskoczy - zgłoszę.

[#45] WAP

@Prince, post #1

Nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj. W prawym górnym rogu strony jest adres wapowy PPA, lecz na mojej Nokii 6610i (i pewnie na wszystkich telach) wyskakuje odnośnik donikąd. Chciałem zdrobić kiedyś stronkę wapową, lecz w zwykłym htmlu nie można ściągać plików nie graficznych. Tutaj link do mojej próbnej stronki wapowej http://lord_10up@o2.pl . Możecie coś z PPA WAP zrobić? przydałyby się przynajmniej newsy, ew.jakieś amigowe tapetki. Gdybym znał kod wap/xhtml to bym mógł pomóc.

[#46] Re: WAP

@Lord_10up, post #45

UPS, sorki pomyliłem się. Moja stronka to http://lord_10up.w.interia.pl

[#47] Re: WAP

@Lord_10up, post #45

Hmm.... Mam ten sam model Nokii i wchodzę z niej na adres: http://wap.ppa.pl/ bez żadnego kłopotu. Wszystko działa. Pojawia się logo PPA, są aktualności...
[#48] Re: WAP

@mailman, post #47

No to nie wiem, u mnie jest opcja powrotu, która nic nie daj oraz podkatalog ftp CGI cośtam na który jak klikam to nic sięnie dzieje:/

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem