[#42]
Re: Kto chce PPA na klacie? :>
@selur,
post #41
Tu nie chodzi o zadnego bana (ktory i tak nie robi na mnie zadnego wrazenia ) tylko o odrobine zdrowego rozsadku.
Żadnego bana nie dostałeś. O czym Ty piszesz? Zamknąłem tamten wątek, bo ciągnięcie go nie miało sensu. Inna sprawa, że na wielu forach, gdzie jest trzymany porządek bana już dawno byś dostał za obrażliwą i bezpodstawną dyskusję z moderatorem. Jak już wcześniej pisałem w wątku o zmianach na forum, jesteś bardzo świeżym uczestnikiem wspomnianych, co odebrałeś jako jakieś napiętnowanie lub ujmę, a tymczasem na każdym kroku dajesz temu dowód.
Po prostu nie mozemy przypominac non stop, ze tego nie nalezy, tamtego i owego bo tak a tak ... bo to tylko "woda na mlyn" tych, ktorzy chcieliby jeszcze wiecej zakazow.
Jak widać trzeba przypominać, bo raz na miesiąc trafia się ktoś nowy (tak jak Ty), kto nie rozróżnia warezów i abandonware od rzeczy naprawdę uwolnionych. I w dodatku robi z tego straszną aferę.
Niech kazdy kieruje sie zdrowym rozsadkiem a badzie dobrze
I właśnie to robimy, bo nie chcemy, aby PPA zniknęło z sieci tak jak wiele innych portali czy stron, które też udostępniały "niby legalnie dostępne, uwolnione oprogramowanie". My chcemy jeszcze troche pofunkcjonować.
A co do koszulki - owszem, nikt Ci nie zabroni napisać sobie czego chcesz na koszulce i w niej chodzić (nawet logo Amigi), ale wątek jest o tym, aby takie koszulki sprzedawać, a to bez stosownych pozwoleń na wspomniane logo jest nielegalne.