choć faktycznie wypowiedzi 1989 mogą zirytować
Twoje wypowiedzi tez irytuja. A propos zamknietego watku, to jestes w bledzie, prototyp Amigi bylby dzisiaj na pewno w fpga, zreszta JayM robil w pewnym sesnie podobnie, uzywal uniwersalnych blokow logicznych (sam ich nie konstruowal) i laczyl ze soba tworzac jakis uklad..., przypominasz sobie Amige w walizkach ?, potem to juz tylko kwestia kasy ktora mial Commodore, a ktorej nie maja tworcy NatAmi, zeby przeniesc uklady do asic, na szczescie fpga sa dzis malutkie.....i tyle mam do dodania:)
Co do trolli.
A co do trolli to cyt. "zwykle wielkie, tępe, powolne, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Zazwyczaj jego atrybutem jest wielka maczuga."
W amiswiatku jest duzy rozlam i to jest glowny problem. Jak powstanie juz cos na wzor mos.pl, ale dt. tylko NatAmi, czyli pewnie dopiero po premierze NatAmi, to tam bede udzielal sie piszac juz tylko o NatAmi..., a tutaj skasuje swoje konto, bo nie mam ochoty obcowac z MOSistami czy innymi fanami MakowPPC, ktorzy na kazdym kroku wbijaj szpile Amidze

. Jak zauwazyliscie zapewne, nie komentuje juz nic zwiazanego z MOS/AOS4/PPC, nie ma mnie na mos.pl i execu, moge dac slowo, ze nie bedzie.. :), znajdziecie mnie tylko pod tematami zwiazanymi z Amiga w rozumieniu klasycznym, moze jeszcze AROS, choc ew. tylko AROS 68k mnie interesuje. Nie wiem tylko co robia MOSisci pod tymi tematami

, skoro ich to nie dotyczy, wnioskujac po tym juz co pisza.., od nich zaczyna sie wojna w amiswiatku i rzucanie miechem, czego przykladem jest chocby ostatnio zamkniety watek.
Ale wypada przeczypic sie do mnie, bo MOSista nawet jak jatrzy to swojak...

. A z innymi mam na pienku, ALE w innych tematach i dla zasady chca poszczypac gdziekolwiek 1989 :)
Ostatnia modyfikacja: 09.06.2011 17:43:33