Forum » PPA
  kategoria:
[#31] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@mccnex, post #16

@mccnex

Mam nadzieję, że ten temat możemy już uznać za zamknięty i wszystko zostało wyjaśnione.
[#32] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@recedent, post #22

Uważam skromnie rzecz ujmując że nawet trzymanie się regulaminu nie gwarantuje jednak prawidłowości w giełdzie. Rozumiem - można się pomylić. Ale robienie błędu, wypieranie się i odwracanie kota ogonem - to już nie jest w porządku zachowanie. Proszę się zapoznać: temat problem niestety również tyczył się mnie. W związku z licznymi nieprawidłowościami dotyczącej rządzenia w Giełdzie przez moderatora, proponuję wybór nowego... PPA będzie miało same +. W razie braku potencjalnych kandydatów - wyrażam swoje chęci, na okres próbny.
[#33] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@mailman, post #31

Tak. Wszystko sobie wyjaśniliśmy, a sprawa została załatwiona jak należy. W wyniku tego został zaktualizowany regulamin, w którym pojawiły się zapisy uniemożliwiające powtórzenie się podobnej sytuacji.
[#34] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@mailman, post #31

Dlaczego jak ja wystawiałem ogłoszenie i dodałem link z Allegro do mojej aukcji w "Zobacz więcej" to ogłoszenie zostało usunięte, bo niby zawierało reklamę. Teraz w dziale jest ogłoszenie naszego dobrego kolegi i tam też jest link do jego aukcji na Allegro. Chodzi o to, że wciąż tam "JEST" te ogłoszenie ok, racja

Ostatnia aktualizacja: 14.03.2013 10:19:05 przez glichtanski
[#35] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@glichtanski, post #34

Może jest wakat na stanowisku moderatora giełdy po Benedykcie...
[#36] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@glichtanski, post #34

Tak, masz rację. Ciągle jeszcze zapoznaje się z regulaminami i nie wszystko łapie Ogłoszenie zostało poprawione. Przepraszam.
[#37] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@_arti, post #36

A nic nie szkodzi.:D
[#38] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@_arti, post #36

I to sie nazywa zalatwienie sprawy w normalny sposob .
Oby tak dalej.

ps.
czy na gieldzie dozwolone sa linki do zdjec umieszczonych na facebooku?
wymusza to logowanie, co powoduje ze nie wszyscy maja do nich dostep
[#39] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@Norbert, post #38

Nie widzę sprzeczności z regulaminem generalnie, chyba że zawartość wyczerpuje znamiona złamania pkt. nr 2. Tak czy siak, autor takiego ogłoszenia sam sobie strzela w kolano blokując potencjalnych zainteresowanych.

Ostatnia aktualizacja: 14.03.2013 12:24:44 przez _arti
[#40] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@_arti, post #39

Jest jakiś problem z PPA ostatnio. Wczoraj nie moglem wejść na portal około godz. 24:00. Czasami nie można odpowiedzieć na czyjegoś posta, a teraz widzę, że wystąpił "błąd bazy danych PPA" i moja odpowiedź pojawiła się 2 razy a kolegi snajper kilka razy.

Ostatnia aktualizacja: 19.03.2013 14:06:11 przez glichtanski
[#41] Re: Pytanie do moderatorów giełdy i nie tylko.

@glichtanski, post #40

Przerwa w dostawie spowodowana obfitymi opadami śniegu, ot co ;)

A na poważnie, to są prowadzone prace techniczne i czasem może coś nie działać jak należy.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem