Forum » PPA
[#31] Re: No bez jaj

@adam_mierzwa, post #29

Moderator też chce "zabłysnąć" czasem, a że wyszło jak wyszło to już inna sprawa.
[#32] Re: No bez jaj

@_arti, post #27

No nie wiem mnie się nie podoba kasowanie postów, ot tak po prostu znikają, sam jestem moderatorem na pewnym forum od kilku lat i posty możemy ewentualnie moderować, ale kasacja bez śladu ? Nieeee :D
[#33] Re: No bez jaj

@ZbyniuR, post #20

Popieram.
[#34] Re: No bez jaj

@Hellena, post #32

No nie wiem mnie się nie podoba kasowanie postów, ot tak po prostu znikają, sam jestem moderatorem na pewnym forum od kilku lat i posty możemy ewentualnie moderować, ale kasacja bez śladu ? Nieeee szeroki uśmiech

Przestań rozpowszechniać demagogię. NIE SĄ KASOWANE ŻADNE POSTY (nawet takie, w których użytkownicy o to proszą). Co najwyżej mogą być przenoszone do innych wątków lub przenoszone są całe wątki.
[#35] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#36] Re: No bez jaj

@mailman, post #34

Gdybym wiedział że to tak się skończy, to nigdy bym nie zaczął tego wątku. Coraz częściej
czuję się na PPA jak na polu minowym, i to nie za sprawą "wrednych" moderatorów, tylko tony
krzykaczy, którzy zawsze zrobią z igły widły. Ja się dziwię ludziom którzy to ciągną, że wciąż
im się chce. Postawcie się na ich miejscu, róbcie coś za darmo dla samej przyjemności,
jednocześnie znosząc ciągłe marudzenie, kłótnie o byle co i brednioseriale, a na dodatek
nikt nie powie dobrego słowa.

Dziękuję wszystkim dzięki którym ten wóz się wciąż toczy i szczerze was podziwiam.
Może lepiej zamknąć ten wątek? Obiecuje już więcej nie zaczynać takich dyskusji.
[#37] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#38] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#39] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#40] Re: No bez jaj

@Radek_Cz, post #36

No więc wracając do tematu - czy jeśli kogoś ignoruję, to jego PW dojdzie do mnie, czy nie ?

Oczywistym jest dla mnie że jeśli kogoś ignoruję aby nie czytać jego głupot, to tym bardziej nie życzę sobie otrzymywać od niego PW.

Nie ma to nic wspólnego z tym aby zbanowane osoby nie mogły wysyłać PW.

Jest ktoś przeciw?
[#41] Re: No bez jaj

@KJB, post #40

Ja jestem, uważam że zawsze /o ile zbanowany ignorowany bedzie sie czepial/ mozna mu napisac zeby sie odp... czepil. A z drugiej strony noz/widelec cos madrego napisze:). Nie przesadzajmy - ja tez dostalem pw wczoraj od zbanowanego, przeczytalem i zyje. Nie bluchal, wyrazil swoja opinie /inaczej nie moze na tym portalu/ i gitarra.
[#42] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#43] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#44] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#45] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#46] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#47] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#48] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#49] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#50] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#51] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#52] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#53] Re: No bez jaj

@fazior, post #41

A z drugiej strony noz/widelec cos madrego napisze

To może co jakiś czas losowo ściągać ignory, bo a nóż/widelec.... bez sensu.

Przypominam że nie piszę o zbanowanych tylko o ignorowanych :)
[#54] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
[#55] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: No bez jaj
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem