Forum » PPA
[#1] Giełda PPA
Witam,

Czy jest możliwość utworzenia (sub)forum nawiązującego bezpośrednio do Giełdy?
Chciałem utworzyć temat z podziękowaniem za udany "byznes" lecz w zasadzie nie ma do tego miejsca a nie chcę tworzyć SPAMu, dodatkowo myślę, że takie forum/tematy mogłyby podpowiedzieć z kim warto a z kim nie handlować.

Proszę o uwagi i spostrzeżenia Administracji.
[#2] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #1

O ile dobrze pamiętam była już kiedyś mowa, aby wprowadzić system komentowania transakcji z Giełdy, ale Administratorzy odnieśli się negatywnie do tego pomysłu.
[#3] Re: Giełda PPA

@Tom3k, post #2

W sumie nie chodzi mi o system komentowania na wzór z A.....tylko po prostu jakieś forum gdzie można np. podziękować za udany interes.
[#4] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #3

Ja proponowałem, aby wprowadzić np. możliwość dodawania komentarzy do profili, ale ogólnie pojawiały się różne pomysły. Oddzielny dział forum to kolejny, może tym razem Administratorzy spojrzą na to łaskawszym okiem.

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2013 21:52:56 przez Tom3k
[#5] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #3

A nie prościej wysłać sprzedawcy e-mail/PW z podziękowaniem? Chyba że chcesz koniecznie uzewnętrznić się publicznie, ale wtedy zawsze znajdzie się grupka osób, które będą podejrzewać że ich w coś wkręcasz/jesteś w zmowie ze sprzedającym itp. Po co to komu?
[#6] Re: Giełda PPA

@recedent, post #5

W sumie chodziło by mi bardziej o to żeby też innym dać cynk, że dana osoba jest OK.
A komentarze +/- przy danym nicku to "za daleko by to szło" chyba, że po kliknięciu w profil danej osoby takie coś by się pojawiało.
Wiem, że taki dział może być troll/flame podatny ale mimo wszystko chciałem poznać opinie odnośnie takiego pomysłu.

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2013 22:03:55 przez BomberMAX
[#7] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #6

To zaproponuj ankietę, poznasz dzięki temu naprawdę wiele opinii.
[#8] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #6

Zawsze możesz w sygnaturze tymczasowo dać podziękowaniepomysł
[#9] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #6

Nie ma opcji na obiektywne oceny w malych "swojskich" spolecznosciach.
[#10] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #1

A oto mój wątek ;)
[#11] Re: Giełda PPA

@glichtanski, post #10

Zadowolę się więc tym wątkiem, choć to wciąż mało widoczny Hyde Park
[#12] Re: Giełda PPA

@BomberMAX, post #6

Cynk? A co się tak martwisz o innych? Trzeba być ostrożnym i tyle w temaciepomysł
Po za tym może być cacy do czasu, później ten ktoś zrobi kogoś w bambuko, a ten wykiwany zaufał twojej opinii :D

Moim zdaniem nie ma co fisiować przed publikąOK
[#13] Re: Giełda PPA

@parallax, post #12

A co z ludźmi co rejestrują się tylko po to żeby "opchnąć" coś na giełdzie. Mają zerowy wynik w ilości postów i wcale nie mają zamiaru nawet się przywitać ? Nie jestem z góry nastawiony, że taki ktoś ma lewy sprzęt i złe zamiary. Ale jakoś mam mieszane uczucia, czy to do końca w porządku.
[#14] Re: Giełda PPA

@Esio, post #13

A najlepiej, to podjechać i oglądnąćOK
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem