Forum » PPA
[#61] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@Radek_Cz, post #60

Nie, ale straciłem życie w Mario
A teraz poważnie:
olo napisał kogo ignoruje, przekleństwo wyciął. Może niezbyt to miłe, ale zakładam, że ma swoje powody. Czy to już powód do bana że ktoś kogoś nie lubi. Rozumiem że nie za to dostał, wg. Ciebie już za to mu się należy.
Tak więc napiszę: PPA jest cacy i nie ma takiego g****a, którego nie dalibyśmy rady zamieść pod dywan. Nie za mało wazeliny ? trampolina
A może jeszcze dodam: każdy papierowy numer powinien kosztować 200zł, powinien mieć 10 stron, a PDF'y dostępne tylko dla tych, którzy mają pozytywna opinię o portalu. Pozytywna opinia mierzona oczywiście w wazelinie Smiech
[#62] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@tomaszek1983, post #61

.
[#63] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@tomaszek1983, post #61

Im Amigowcy będą starsi, tym będzie gorzej, bo będą coraz bardziej sfrustrowani...
...choć wydaje się, że już bardziej być nie mogą.
[#64] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@tomaszek1983, post #59

Wedle życzenia. Zapraszamy za miesiąc. Powód - drwiny z administracji portalu, wszczynanie flame'a, trollowanie, rozpoczęcie OT.
[#65] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@mailman, post #55

Czy z podanej listy ktokolwiek podejmuje jakiś temat i wskazane byłoby zarezerwowanie miejsca w numerze #12 lub kolejnych?
[#66] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@mailman, post #65

Czy z podanej listy ktokolwiek podejmuje jakiś temat i wskazane byłoby zarezerwowanie miejsca w numerze #12 lub kolejnych?

Ja męcze artykuł o Open XCom :) , ale nie wiem ile stron będzie zajmował .
[#67] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@mailman, post #1

Małe uaktualnienie z mojej strony, kolejny już siódmy odcinek zostanie ukończony prawdopodobnie dzisiaj i najpóźniej jutro go wyślę. Mam nadzieję tylko, że nie tylko ja i redakcja czyta ten kurs :).
[#68] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@asman, post #67

Mam nadzieję tylko, że nie tylko ja i redakcja czyta ten kurs :).

Z chęcią go czytałem jak do tej pory. Mimo tego, że niektóre rzeczy były mi już znane, to i tak kilku nowych się nauczyłem OK.
[#69] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@strim_, post #68

Art o X-Bench wysłany. To juz trzeci do tego numeru...
[#70] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@mailman, post #65

Biorę na tapetę ACA500.
[#71] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@mailman, post #1

Nie jestem pisarzem, ale mam pewien pomysł. Pozwolę tutaj sobie o nim napisać. Maży mi się obszerny dział poświęcony grom amigowym które się nie ukazały - podzielony na dwie części:

1: gry które zgineły bezpowrotnie, isntieją tylko w formie zapowiedzi, pojedyńczych screenów, albo zostały wydane w mocno zmienionej formie na inne konsole.

2: gry które w jakimś stopniu zostały ukończone, zostały wydane przez twórców po upadku swoich firm, albo mają działające wersje demonstracyjne.

Chciałbym aby artykuły zawierały masę rzeczowych i ciekawych informacji związanych z tym czemu te gry się nie ukazały albo jakim cudem udało się je uratować po latach. Dobrze by było też przytoczyć takie informacje jak kiedy prace się rozpoczeły i kiedy gra miała trafić na rynek, kto miałbyć wydawcą.
[#72] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@Gżegżółka, post #71

Rozumiem, coś takiego jak ta strona?
[#73] Re: PPA#12 - czekamy na artykuły

@recedent, post #72

Dokładnie :) z tą różnicą że AGTW pokrywa tylko bardzo mały obszar tematu który zaproponowałem.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem