@Kulamario, post #2
@jezyk, post #1
 . W międzyczasie może uda Ci się kupić w dobrej cenie A1200.
. W międzyczasie może uda Ci się kupić w dobrej cenie A1200. i jestem zadowolony. Oczywiście wszystko pod górkę na razie ( i sprzęt trochę się buntuje - a to zasilacz, a to eksplozja kondensatora, a to stacja itp itd), ale to w sumie cała przyjemność z amigowania klasykiem
 i jestem zadowolony. Oczywiście wszystko pod górkę na razie ( i sprzęt trochę się buntuje - a to zasilacz, a to eksplozja kondensatora, a to stacja itp itd), ale to w sumie cała przyjemność z amigowania klasykiem 

@jezyk, post #1
A600 rev1.5 po wymianie kondenstaorów, 2MB Chip, kick 37.350, CF HDD, HxC Slim + Samsung 711 MP
 ) wypuszczą zintegrowaną AGA na Vampirze i temat się rozwiąże
) wypuszczą zintegrowaną AGA na Vampirze i temat się rozwiąże . Obraz na Samsungu puszczasz przez composite rozumiem? Jak chcesz używać wejścia VGA to pomyśl może o Indivision ECS, chociaż to dodatkowy wydatek rzędu 135€, ale jeszcze są dostępne na icomp.de ze świeżutkiego rzutu produkcyjnego. Piszę 135 erło, bo A600 wymaga jeszcze rozszerzenia pamięci A604n pod IndiECS.
. Obraz na Samsungu puszczasz przez composite rozumiem? Jak chcesz używać wejścia VGA to pomyśl może o Indivision ECS, chociaż to dodatkowy wydatek rzędu 135€, ale jeszcze są dostępne na icomp.de ze świeżutkiego rzutu produkcyjnego. Piszę 135 erło, bo A600 wymaga jeszcze rozszerzenia pamięci A604n pod IndiECS. Ale pewnie już ktoś był pierwszy...
 Ale pewnie już ktoś był pierwszy...@WojtekX, post #14
@ZbyniuR, post #11
@Michciu, post #12
@jezyk, post #1
co bede na niej robił: przestawiał ikonki na blacie, WHDLoad, wspominanie dzieciństwa, zabawa ASM-One
 Ja polecam Amigę 1200, ponieważ AGA i system w wersji 3.0 bardzo pomagają.
 Ja polecam Amigę 1200, ponieważ AGA i system w wersji 3.0 bardzo pomagają.@jezyk, post #1
@watman, post #21
@QkiZ, post #27