[#1]
Kto chce PPA na klacie? :>
Pewnien news mnie natchnął...
W sumie od dawien dawna próbuje kupić sobie koszulinę z jakimś boingiem czy inną okołoamigową maskotką... Z rodzimych sklepów takie coś udostępnił chyba tylko efunzine. Niestety połowa z katalogu jest niedostępna, a reszta jakoś mnie nie zainteresowała. :P
I nagle w mojej pustawej głowie pojawiła się myśl. Jak super by było nosić na swoim torsie logo PPA. :]
[center]

[/center]
Przygotowane przez portal loga są świetnie wykonane i chyba nikt nie wstydziłby się czegoś takiego nosić. Szczególnie na błękitnej bluzie z kapturem czy koszulce dobrej jakości, a nie jakimś tam "chińczyku". :]
No to chyba tyle z marzeń. :P Skupmy się na konkretach.
Naturalnie sam nie jestem w stanie niczego zorganizować... Nawet nie wiem do końca jak się za to zabrać... Więc jedyne co mogę zaoferować to sugestie.
Z pewnością wśród nas są tacy, którzy wywalili by kasiorę na taki zacny gadżet. I sądzę, że całkiem sporo jest takich.
Jeśli chodzi o dystrybucje i w ogóle zlecenie to myślę, że można by było się dogadać z jakimś sklepem takim np jak efunzine (w końcu już coś podobnego robili). Na zachętę można np zaproponować miejsce na logo efunzine na pleckach. ;)
Ja osobiście gotów byłbym wydać z 50 zł na bluzę z kapturem i z 35 zł na koszulkę. Byle by były niezłej jakości.
Mówcie czy jesteście za pomysłem (zawsze to jakieś dane dla ew wykonawcy) i jakie macie propozycje co do projektu wdzianka oraz sposobu wyprowadzenia tego wszystkiego z fazy projektu do rzeczywistości. Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie.
Ale by było. :]