[#31] Re: Marek Norris

@Kokos, post #30

jak najbardziej... Niedużo musiał zmieniać w wyglącie :) Trochę się przefarbował :]
[#32] Re: m. pampuch

@Mat, post #28

jak już to podzieli a nie pomnoży
[#33] Re: m. pampuch

@Radek, post #32

A tam, szczegoly...

[#34] Re: m. pampuch

@Mat, post #28

Nie tak - zapiszmy słowo "wstepniak" w kodzie ascii (bez polskich liter). Wówczas po podzieleniu na trzy grupy:
w s t : 119 115 116
Po dodaniu wszystkich cyfr, dostaniemy liczbę 26 - czyli po odrzuceniu pierwszej liczby - 6
e p n : 101 112 110
Wystarczy przyjrzeć się uważnie by dostrzec, że ostatni symbol w tej grupie jest zapisany dwójkowo! A przecież 110 to w systemie dziesiętnym 6!...
i a k : 105 97 107
Po dodaniu wszystkich cyfr otrzymamy 30, co w zapisie szesnastkowym daje nam 36. A po odrzuceniu pierwszej cyfry - 6!
Po zgrupowaniu wychodzi na jaw ponura prawda - "wstepniak" to nic innego jak zakamuflowana liczba bestii: 666

[#35] Re: m. pampuch

@koodlaty, post #34

i a k : 105 97 107
Po dodaniu wszystkich cyfr otrzymamy 30, co w zapisie szesnastkowym daje nam 36. A po odrzuceniu pierwszej cyfry - 6!

Ściemniasz, 30 dziesiętnie to 1E szesnastkowo.
[#36] Re: m. pampuch

@Sylwester, post #35

Pomyłka - miałem na myśli ósemkowy kod :D

[#37] Re: m. pampuch

@koodlaty, post #34

koodlaty napisał(a):
> Po dodaniu wszystkich cyfr otrzymamy 30, co w zapisie
> szesnastkowym daje nam 36.

chyba w ósemkowym....

[#38] Re: m. pampuch

@Kaczus, post #37

Przecie sprostowałem to wyżej :S

[#39] Re: m. pampuch

@koodlaty, post #34

Prawda jest taka moi drodzy, ze czytaliscie czasopismo satanistyczne i za to moi drodzy bedziecie sie smazyc w piekle! buhahaha

[#40] Re: m. pampuch

@Mat, post #39

Jeśli w tym piekle będę Amigi ro ja jestem 1 w kolejce...
[#41] Re: m. pampuch

@TJindy, post #40

W tym piekle dla amigowcow beda tylko Pc. I diabel bedzie na nich kazal pracowac na win me

[#42] Re: m. pampuch

@Mat, post #41

Hm, już nie będę pytał kim będzie ten diabeł

[#43] Re: m. pampuch

@m.pampuch, post #1

...gdzies tu zdaje sie albo na innym forum widzialem, ze ktos podal stronke zaspolu Browar Zywiec.... i zwrocil uwahe na to ze tam wystepuje Marek Pampuch... Rzeczywiscie, to On, sam pisal o tym w jednym z numerow "MA", gdy opisywal program do gry na gitarze. Wymienil tam wszystkie te osoby, ktore z nim graja w Browarze..... To ON! Long live MArek!
[#44] Re: m. pampuch

@m.pampuch, post #1

Z tego co mi wiadomo , ostatni numer MA ukazał się jesienią 1999 roku.Później pan Marek prowadził dział poświęcony Amidze w telegazecie, bodajże na Polsacie , ale po jakimś czasie zrezygnował.Ludziki kochane, nie róbcie sobie żartów z pana Marka Pampucha bo my Amigowcy bardzo wiele mu zawdzięczamy.To dzięki niemu organizowana była impreza amigowa (kurczę , jakoś mi nazwa "uciekła") która poczatkowo była częścią "Gambleriady" (pamięta to ktoś jeszcze ?) a pźniej niezależną imprezą na którą zjeżdżało się mnóstwo Amigowców.Ostatnia taka impreza miała miejsce w czerwcu 1998 roku, w jednej ze szkół na warszawskim Ursynowie.Zbieg okoliczności sprawił że czas trwania imprezy pokrył się ze strajkiem kolejarzy, przez co frekwencja nie dopisała :( Jeżeli pan Marek się nie ujawnia to widocznie ma swoje powody i należy to uszanować.Ja w każdym razie nic do niego nie mam i jestem mu wdzięczny za to co zrobił dla Amigi i naszej polskiej społeczności amigowej.Jak widać nie wszyscy potrafią to docenić, a szkoda.Wielka szkoda :(

[#45] Re: m. pampuch

@tulo, post #44

Jestem tu nowy, zaciekawiała mnie ta dyskusja i znalazłem coś takiego:
http://www.cracovia1906.pl/?s=23&d=29&e=41
[#46] Re: m. pampuch

@Mir3k, post #45

a jednak MP to ekstremalny człowiek - od amigi do piłki nożnej (a raczej odwrotnie) ktora wiadomo jak u nas wygląda :)

[#47] Re: m. pampuch

@alpine, post #46

Ten człowiek coraz bardziej mi imponuje...;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem