@m.pampuch,
post #1
Z tego co mi wiadomo , ostatni numer MA ukazał się jesienią 1999 roku.Później pan Marek prowadził dział poświęcony Amidze w telegazecie, bodajże na Polsacie , ale po jakimś czasie zrezygnował.Ludziki kochane, nie róbcie sobie żartów z pana Marka Pampucha bo my Amigowcy bardzo wiele mu zawdzięczamy.To dzięki niemu organizowana była impreza amigowa (kurczę , jakoś mi nazwa "uciekła") która poczatkowo była częścią "Gambleriady" (pamięta to ktoś jeszcze ?) a pźniej niezależną imprezą na którą zjeżdżało się mnóstwo Amigowców.Ostatnia taka impreza miała miejsce w czerwcu 1998 roku, w jednej ze szkół na warszawskim Ursynowie.Zbieg okoliczności sprawił że czas trwania imprezy pokrył się ze strajkiem kolejarzy, przez co frekwencja nie dopisała :( Jeżeli pan Marek się nie ujawnia to widocznie ma swoje powody i należy to uszanować.Ja w każdym razie nic do niego nie mam i jestem mu wdzięczny za to co zrobił dla Amigi i naszej polskiej społeczności amigowej.Jak widać nie wszyscy potrafią to docenić, a szkoda.Wielka szkoda :(