@amigafan,
post #41
Kiedys pisales w odpowiedzi jakiegos komenta:
Fei: Jeśli ta banda oszołomów chce przeglądarki, (...) niech wyłożą pieniądze.
Amigafan: Obrażasz wszystkich użytkowników AmigaOS4.
A teraz piszesz:
Marcik w taki sam sposób wyciąga kasę od naiwnych frajerów
Teraz ty sam obrazasz osoby ktore wplacily na Bounty nazywajac ich frajerami. Zero konsekwencji, placzesz sie w tym co mowisz. Az zal sluchac.
Śmieszne pytanie. Jak nie wiesz i tak bardzo cię to interesuje, to daj ogłoszenie, aby użytkowincy AOS4 zgłaszali się do ciebie bo chcesz sobie stworzyć jakąś czarną listę. Jeżeli akurat ty nie znasz żadnego z użytkowników AOS4 poza redakcją eXeca to twój problem.
Dziwne masz poczucie humoru. Co w tym smiesznego? Nie chce tworzyc zadnej czarnej listy, widze ze znow knujesz teorie spiskowa. Pytanie jak najbardziej na miejscu. Zapewne ty znasz wszystkich, co? Moze jestes w stanie mi pomoc i wymienic chociaz kilku?
Ponieważ piszesz, że nie rozumiesz prostych spraw.
Zacytuj bom slepy.
Jak dla mnie widać też stronniczość - gdy krzyczano że cena A1 jest za wysoka nie zadawałeś pytań "Jakie ty masz pojęcie o kosztach zaprojektowania i wykonania w niewielkich seriach płyty głównej" - czyżby dlatego, że to krzyczeli "swoi" a nie ten zły amigafan?
Po pierwsze jak pojawily sie A1 to nie korzystalem nawet amigowych portali. Po drugie to nie znam sie na projektowaniu plyt glownych, wiec nie mam zadnych podstaw zeby o tym dyskutowac. Ot dla czego nie zadawalem pytan.
Pisales wczesniej:
Marcik ma jeszcze daleko do rozpoczęcia prac nad wersją dla AOS4 i każe sobie płacić ZA COŚ CZEGO NIE MA
Podam Ci ciekawy przyklad z zycia. Moi rodzice niedawno kupili nowe meble. Byly to meble "na zamowienie". Wplacili niemale pieniadze i czekali poltora miesiaca. Czy rowniez nazwiesz ich frajerami, bo zaplacili za cos co fizycznie w momencie kupowania nie istnialo? (podpowiedz: ANALOGIA).
Nie chodzi o to, że nie dostał tych pieniędzy bo ludzie już je na sputnika WYDALI (czyli ich nie mają) a one tylko czekają na zrealizowanie obietnicy.
Czy ty w ogole rozumiesz istote Bounty? Co wiecej, jesli Marcikowi nie uda sie zrobic tego portu forsa zostanie tym ludziom po prostu oddana (lub przekazana na inne projekty).
Nie napisałem, że mu się wogóle nie należą, tylko wyraziłem opinię co do sumy.
Skoro twierdzisz ze 12000 zeta to za duzo, a dobrze byloby np 3000 (powiedzmy, bo nie wiem ile uwazasz za nalezne) to chyba chodzi ci o to ze te 12000 to za duzo i mu sie owe 9000 nie nalezy, czyz nie?
Kontynując wątek o sumie pieniędzy(...)
Znowu chyba nie przeczytales dokladnie mojego pytania. Nie wiem w ogole po co to napisales, wszak to jest oczywiste i nie ma zadnego zwiazku z zadanym pytaniem. I jeszcze jedno, nawiazujac do tego co napisales o placy, to oczywiscie jasne, totez Bounty nie zaklada minimalnej kwoty. Ktos z Polski czy Czech wplaci 5 ojro natomiast Norweg czy Szwed wplaci 50. Proste. A to ze Marcik zazyczyl sobie tyle to tylko i wylacznie JEGO SPRAWA.
Mam jeszcze prosbe. Jesli prowadzimy dyskusje to jesli mozesz odpowiadaj na wszystkie poruszone kwestie, nie na te ktore Ci wygodnie odpowiedziec.
Ostatnia modyfikacja: 12.05.07 20:57