[#31] Re: A może by tak... zgoda?

@pampers, post #26

Tak, użyłem code

Proszę więcej tego nie robić, albo łamać linie, w przeciwnym wypadku układ strony się psuje. Zmieniłem na kursywę.

[#32] Re: A może by tak... zgoda?

@recedent, post #1

Ja bardzo w temat nie bede wchodził bo z nikim się nie pokłuciłem - jak na razie, choć portal Exec znam to konta tam jak na razie nie mam a widząc kolegę recedenta tu, to skorzystam z okazji i się spytam. Czemu kolega pisze o mnie w wątku na Execu i to jeszcze w temacie zgody, choć nie wiem dobrze o co chodzi to wygląda mi na jakąś prowokacje: temat zgody a autor ze mna jakąś wojne wywołuje. Aha, niedawno sie zarejestrowalem, wiecie rozumiecie, MOS na mini i te sprawy, ale czy to jest przestepstwo albo regulamin zabrania postowac wczesniej niz po uplywie roku po zarejestrowaniu? Ja nie mogłem czegoś takiego w nim znaleźć?

[#33] Re: A może by tak... zgoda?

@esen, post #32

zapostuj screenshota z Twojego mosa na macu mini (mp. owb z tego wątku) a cofam co napisalem i recedent pewnie też

[#34] Re: A może by tak... zgoda?

@rzookol, post #33

A to ciężko na necie takiego screenshota znaleźć? Nie trzeba go na włąsnej maszynie robić.

[#35] Re: A może by tak... zgoda?

@GumBoy, post #34

no swiat jest praktycznie usłany screenshotami z tego watku zrobionymi na owb na mosie na maku mini

Ostatnia modyfikacja: 26.10.2009 17:17:52
[#36] Re: A może by tak... zgoda?

@rzookol, post #35

Fakt, nie doczytałem, że z tego wątku.

[#37] Re: A może by tak... zgoda?

@esen, post #32

Jak napisałem w jednym z wątków, w których się udzieliłeś, każdy z Twoich postów był próbą nakręcenia flame wara i był nie na temat. Jeżeli jesteś nowy, jak sugerujesz, zachęcam najpierw do zapoznania się z regulaminem.

[#38] Re: A może by tak... zgoda?

@rzookol, post #7

rzookol napisał(a):

> można prowadzić kulturalną dyskusję, niestety nic tym i tak nie
> osiągniesz
>
>

dokładnie. napisałem bardziej grzecznie tak jak chciał Konrad a wraz nie uzyskałem odpowiedzi na te pytania. uważam że to bez sensu.

[#39] Re: A może by tak... zgoda?

@mailman, post #37

mailman: nie wydaje mi się, żeby każdy, ale tak chyba najłatwiej napisać, co więcej, nie wiem czy w którymkolwiek coś gorszego napisałem od innych: ty mi podasz wątek a ja ci wypowiedzi innych nie różniące się od moich treścią. Ale żeby mnie na innym portalu szukać to chyba nie jest normalne co?

recedent: dalej czekam na odpowiedz: o co ci chodzi i czemu mnie szukasz na innych portalach.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem