[#184]
Re: Uwaga na Stowarzyszenie Miłośników Zabytków Informatyki
@SMZI,
post #151
Tak się przyglądam tej telenoweli, jak wielu z Was tu zapewne, ale ten post w końcu zmusił mnie do wklepania paru słów.
Wam z SMZI chyba nieźle słoneczko przygrzało. Najpierw bierzecie sprzęt do naprawy i do kupna, Benek zostawia ten sprzęt u Was. Po jakimś czasie próbuje się z Wami skontaktować i nie ma odzewu. Telefonu nie odbieracie, czyli jak rozumiem wiecie kto dzwoni? Czy żadnych telefonów nie odbieracie od nikogo?
Benek nie przyjechał na jakąś tam imprezę? I to jest powód, żeby nie odbierać telefonu? A może się coś stało? Może nie mógł, może się plany zmieniły? Nikt z Was na to nie wpadł.
Z tego co ja widzę, to Benek założył ten wątek, bo nie było innego wyjścia. Brak chęci kontaktu też odebrałbym jako złą wolę z Waszej strony.
Ale z tą fakturą to już przywaliliście. Nie bierzecie sprzętu od Benka, nie ma Wami żadnego kontaktu i wystawiacie fakturę za magazynowanie?!?

A co na ten post powiedział dyżurny psychiatra? Wystarczy terapia farmakologiczna czy potrzebne będą elektrowstrząsy?

No cóż, zamierzałem z Wami podjąć współpracę, ale po tym co tu przeczytałem to niestety. Z ludźmi niepoważnymi nie można robić nic, bo są nieprzewidywalni. Nie uśmiecha mi się dostać fakturę na sumę 1300zł za Atari 65XE i jeszcze będę musiał jechać na drugi koniec Polski, żeby to odebrać
Do Benka: Dzięki Benek za ostrzeżenie. Dla mnie wystarczy. A wątek będę śledził dalej. Powodzenia