@mikser, post #29
@dez3, post #25
większość ludzi jest poprostu zazdrosna i temat powinien mieć nazwę
"Jestem sfrustrowany bo mnie nie stać i dlaczego nie mogę kupić tego za 100?" albo "Jak on śmiał wystawić za taką kasę?"
Chcecie, to kupujecie nie chcecie to nie kupujecie i to samo ma się sprzedaży;)
Z drugiej strony we krwi mamy narzekanie więc taki wątek dla wielu może być forma treningu
@QkiZ, post #32
@recedent, post #42
@Andrzej Drozd, post #47
@dario35, post #53
@dario35, post #53
@sanjyuubi, post #34
Jak dla mnie to frajerem jest każdy pusty płaczek, który bulwersuje się na widok licytujących za nieosiągalną dla niego kwotę osób. Jeżeli komuś przeszkadza, że kilka osób chciało kupić dany przedmiot tak bardzo, że musieli wydać 500zł i zrobić z siebie "frajerów", a sam nie jest w stanie zrobić nic, aby temu przeciwdziałać, np. wystawiać non stop takie same monitory za 150zł, to sam niestety żałosnym hipokryta tracącym kontakt z rzeczywistością. Dziwię, się że ktoś w ogóle dyskutuje skoro ma alternatywy na wyciągnięcie ręki, to przecież nie jest chleb i nie wpłynie na niczyj styl życia jeśli ktoś zażyczy sobie nawet 10tys.zł.
zabolało?
spece z Commodore wiedzieli co robią i dlatego wypuscili sprzęt dla mas i sprzęt profesjonalny...
jak Ciebie nie stać to podłączasz amigę za pomocą modulatora do rubina i nie musi nikt przepłacać 500pln za monitor
dlatego masz tylko A600...
Od dzisiaj śledzimy aukcje Qkiza i jak coś mu się sprzeda dobrze w licytacji, to zakładamy wątek i biadolimy, że to tyle nie było warte i pompuje ceny jak on może spekulować, to czemu nie my?
chętnie podbije cenę do 998zł
Nie rozumiem co w tym złego, że ludzie wyrażają swoje opinie...
Po to jest Internet i fora.
@QkiZ, post #56
!0x nie będę pisał to samo, już odpowiadałem lekarzowi co o tym sądzę. Co niektórzy tutaj mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Masz prawo sobie wydać na ten gówniany monitor tyle pieniędzy ile chcesz, a ja mam prawo kwestionować cenę sprzedającego.
Jak będzie za 999 to co chcesz podbijać?
@sanjyuubi, post #57
@QkiZ, post #58
@Kitech, post #1