@_arti,
post #13
Dokładnie tak .. rozpoczyna rzygoserial i mówi że temat do zamknięcia
Pozwólcie że napisze dwa słowa jak wygląda to z mojej perspektywy
1.Zaproponowałem obudowę
https://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/27021363.html
2.Kolega mówił że szuka i nie połamanej z kolorem bez różnicy bo i tak idzie do malowania na czarno
3.Zaproponowałem że mam inną obudowę z pierwszej wersji A500 red led z wytloczonym logiem lecz jest do wyczyszczenia i pomalowania gdyż jest pomalowana na fioletowo
4.Odpisałeś że by ci pasowała bo masz klawiature RED LED
Pozdrawiam.
"
Chcę zrobić czarny matt. A pasowało by mi mięć taką bo klawiature ma orginalną red led.
5.Zapytałeś o cenę
"
Tyle samo ...mi tam bez roznicy a tobie sie przyda bardziej"
6.Odpisałeś
.
Dobra to wezmę ją. Bardziej chodziło mi brak zarysowań i pęknięć bo i tak idzie do malowania. Tak jak pisałem wcześniej. Przytrzymaj mi ją do 10 października. i wyślij mi dane do przelewu..
Masz pretensje ze brudna i jakby z pawiem
Tak to prawda obudowa byla xx lat w piwnicy a paw i moze jest mój autorski jak piłem jeszcze wódkę
jednak mailowo poinforomowałem cię
"...obudowa fioletowa z wytloczonym logiem do wyczyszczenia I malowania
Ponaglaleś mne z wysłką którą wczoraj dokonałem więc nie miałem czasu ja wyczyścić.. i wysłałęm taką jak na twoich zdjęciach
Podsumowujac
1.Sam zdecydowałeś o zmianie na bardziej poszukiwana z wytloczonym logiem
2.Sam mowiles zeby tylko nie byla polamana bo idzie do malowania
3.Nie poprosiles o dodatkowe zdjecia , ja nie mialem czasu po robocie wymyc obudowe
4.kazda z moich obudow jest bez klapek i zaslepek co widac na zdjeciach
5.cene zaakceptowales
6.priorytetem byla expresowa wysylka na ktora nalegałeś
Teraz kazdy moze wyciagnac sobie wnioski i teraz mozna zamknac temat zwany rzygoserialem na moja osobę
Teraz mam to w glebokim powazaniu jakbys napisal do mnie jak czlowiek ze jest problem ok staralbym sie rozwiazac bo fakt zdjec nie zrobilem obudowy fioletowej a ty sie nie domagales ....ale zalozyles brednio serial a w mailu ktory teraz odczytalem po pracy piszesz ze jestem spalony na PPA i o banie .. zal
Ostatnia aktualizacja: 03.10.2018 16:21:47 przez HOŁDYS