@okejokej,
post #22
No właśnie niektórzy myslą ze każdy ma czas na mycie czy polerowanie kilkuletniego leżaka piwnicznego zwłaszcza,że sam koles się domagał szybkiej wysyłki....
Serio brud i kurz to aż tak uwłaczający problem by wylewać na kogoś pomyje?? Sam kupiłem niedawno Amige 500plus która takze była leżakiem strychowym i oprócz kurzu oraz pajęczyn,w środku znalazłem ślady gniazda os i sadzy,dodatkowo między klawiszami leżały zaschnięte mysie gó*na.
Nie było o tym mowy w aukcji jednak zakasałem rękawy Amige rozkręciłem i umyłem. Po umyciu bardzo miło byłem zaskoczony bo komputerek okazał się być w świetnym wizualnym stanie,bez rys czy innych skaz.
Wracajac jednak do tematu trzeba zrozumieć,że retro "branża" często wiąże się z brudzeniem sobie rąk. Skoro dogadaliście się. że obudowa i tak miała być przygotowana do malowania to co za różnica czy przyjechała brudna czy nie?
Niektórzy to sie chyba mają za jakichś księciuniów czy paniczów, że od razu foch bo dostałem zakurzony czy brudny sprzęt.Rozumiem gdybyś zostałwydymany jak gość który za iphone dał prawie 2 tysiaki na olx a dostał 3 czekolady

ale robić aferę na miare Watergate dla kilku dych i z powodu brudu to już przesada.