kategorie: AMOS, Blitz
[#91] Re: Geras Tactics

@waldiamiga, post #90

Piszę to na emulatorze. Tukinem od samego początku mówi mi, że za duże wymagania i bez sensu, że w hiresie do tego z interlaced w 256 kolorach. No ale jeśli to nie będzie działać już teraz gdzie wciąż nie ma tu wszystkich grafik animacji postaci to może jednak będę musiał zejść do lowres. Ale z 256 kolorów nie zrezygnuję
Dzięki za info.
1
[#92] Re: Geras Tactics

@cramer, post #91

Uruchomiłem bez sekwencji startowej. Dalej twierdzę że wygląda super. Pochodziłem trochę, poprzełączałem zawodników. Na ten chwilę jest wporzo!
1
[#93] Re: Geras Tactics

@waldiamiga, post #92

Czy ramka poza grafiką jest zielona? Bo na emulatorze nie wyświetla ramki i nie widze tego
[#94] Re: Geras Tactics

@cramer, post #93

Ustaw sobie okno emulatora na 800x600 i zobaczysz ramkę.
Albo nie zobaczysz jeśli w opcjach Winuae ustawisz że ramka zawsze ma być czarna.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem