[#31] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@Dorian3d, post #28

Mnie by nie zdziwiło nawet 100 000 000 $ Przecież to tylko pieniądzpomysł Jak ktoś by zażyczył sobie nieśmiertelność i by ją dostał, to by było cośOK
[#32] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@Tom3k, post #13

na Amigę i nowe Nintendo DS to jest Giana Sisters na Commodore 64 Gianna Sisters

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2013 20:26:24 przez martinflash

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2013 20:26:42 przez martinflash

Sam się gubię mimo że to moja jedna z dziesięciu najlepszych gier.

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2013 20:27:28 przez martinflash
[#33] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@flops, post #21

ARMIN
[#34] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@F7sus4, post #25

Faktycznie, ale to wyglądami bardziej jakby ktoś, kto robił te przesuwające się napisy nie widział jak się pisze Giana, a tylko słyszał, ponieważ jest to jedyne miejsce, gdzie występuje napis z dwoma N, nie wspominając o okładce i intrze, w samej grze też już jest przez jedno N na ekranie pomiędzy etapami i nad licznikiem punktów. Gdyby faktycznie tytuł miał być pisany przez 2 N, to wersja na DS byłaby też z dwoma N, jak i ostatnio wyprodukowana wersja za pomocą kicstartera.
[#35] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@martinflash, post #32

Nie jest, właśnie przed chwilą sprawdziłem, w wersji Amigowej też przewija się napis Gianna przez dwa N, na okładce od C64 jest przez jedno N. Nie wiem czy autorzy nie zauważyli literówki, czy też postanowili ją pozostawić jako tak "easter egg" albo przyszły temat licznych polemik.

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2013 21:29:54 przez rafgc
[#36] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@rafgc, post #35

Ciekawe co miało znaczyć to "nn" według nich? ;)
[#37] Re: Gianna Sisters - najdroższa gra na Amigę

@Tom3k, post #36

Nnie wiempomysł Ale może jeden z nnich się jąkałpomysł Nna zmianę robili grafę? pomysł
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem