chyba zartujesz, to nawet nie sa exclusive.
Dune 2 tak slabo chodzila na amidze ze wolalem po stokroc wersje PC.
Nie wiem czemu nie wydano wersji na A1200 az sie prosilo o to by porzadnie wydac takie gry.
Nie rozumiem tez czemu tak malo glosuje sie na gry wydane wylacznie na amige. Czyzby byly kiepskie?
@KJB, post #2
@Iceman, post #3
Zaczynasz od bredni, chyba sam nie jestes amigowcem. Pokaz kolekcje i to nie adf na dysku
Od kiedy dune 2 i syndicate to exclusive?
Na pc juz nie chodzilo mi o szybkosc ale wlacz filmik i zobacz ze w ogole inaczej lokacje wygladaly
Exclusive ,to gry ktore sa tylko na dana platforme tak wyjasnie ci zebys nie pisal wiecej glupot
Mialem a600 z 2mb bo za malo bylo wersji na a1200
Co do wydan w tamtych latach duzo znanych firm wydawalo wersje A1200 , wiec dziwilo mnie ze taki bulfrog i westwood giganci owczesnie tak slabo potraktowali amige.
amiga ma tyle swietnych gier exclusive ze naprawde nie trzeba glosowac na biedne okrojone porty
Dune 2 tak slabo chodzila na amidze ze wolalem po stokroc wersje PC.
@KJB, post #4
@Iceman, post #5
4. Jak kupuje sprzet to patrze na dostepnosc softu.
Jedyny exclusive jaki wymieniles to benefactor wiec zlituj sie.
Co do Dune 2 wersji nedznej to pewnie by chodzila na 7mhz i czolgi by strzelaly raz na 5 min w 9 misji jak na A500
@KJB, post #6
@Iceman, post #7
@Iceman, post #7
3. Tlumaczylem Ci ze bardziej mi sie podoba wersja Pc, a zwlaszcza dynamiczna muzyka, ktora sie zmieniala w zaleznosci od akcji, grafika rowniez, ja lubialem piksele tamtej epoki.
Oraz za szybkosc jaka miala na nie za drogim sprzecie.
Jesli masz problem zaakceptowac dany fakt to nie moj problem wiecej wracal do tego nie bede
4. Tia , na 1200 bylo tyle exclusive jak kupowalem a600 ze glowa mala
Kazdy port jaki by nie byl jest zubozony i gorszy
@KJB, post #10
@parallax, post #12
@snajper, post #13
@eross, post #27
@Iceman, post #28