[#31] Re: Eye of the Beholder AGA (1+2) - działający download

@Don_Adan, post #30

Ale problem polega na tym, że nie tylko w Baldur's Gate tak tłumaczą dżiny. Takich spolonizowanych gier jest trochę więcej. Przyjęło się więc niestety że to są też geniusze. Nie podoba mi się to i wydaje co najmniej śmieszne, ale tak jest i nic na to nie poradzimy.

Można zaprotestować i wyjść z transparentami!

Edycja: Niemniej nie drążmy tematu bo to offtopic i moderator nam zwróci na to niedługo uwagę.

Ostatnia aktualizacja: 24.04.2026 08:12:19 przez Solo Kazuki
[#32] Re: Eye of the Beholder AGA (1+2) - działający download

@Solo Kazuki, post #31

Z ciekawości sprawdziłem i istoty zwane geniuszami istnieją w mitologii rzymskiej ale nie mają wiele wspólnego z dżinami z Herosów (nawet mi tu korekta nie podkreśla słowa dżin więc słowo jest w bazie jako poprawne).
[#33] Re: Eye of the Beholder AGA (1+2) - działający download

@Don_Adan, post #22

Mam te wersje już przetłumaczone na język polski. Grałem na winuae. Ale byłoby super uruchomić EoB 1 na A500 mini. Stąd moje pytanie.
[#34] Re: Eye of the Beholder AGA (1+2) - działający download

@chicago, post #33

Ale byłoby super uruchomić EoB 1 na A500 mini.

A w czym problem?
A500mini obsługuje ADF I HDF .
Poradzisz sobie.
A jak nie to jest wiele porad na YT, które Ci w tym pomogą.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem