Jednak psem ogrodnika nie jestem. Jak PPA złotymi literami na głównej podziękuje za spolszczenie The Company i w/w osobom, to dostarczę odpowiednie pliki, które PPA będzie mogło umieścić w swoim dziale rodzynki.
Cena myślę uczciwa - reklama za świetnej jakości tłumaczenie.
Oczywiście o ile @husar i @norbi nie będą mieli nic przeciwko temu.
@wnuczus, post #1
MOVE.W #$6002,$100
@sVC6MWEk, post #10
(żeby nie było, dzieło Bert Jahna, ale obraża moją inteligencję mówienie jaki to WHDLoad jest legalny, a to śliski temat)
@sVC6MWEk, post #10
@mailman, post #12
@amikoksu, post #14
@mailman, post #12
1. WHDLoad wymaga do działania (w większości przypadków) oryginalnego obrazu gry. Modyfikacja odbywa się w pamięci, ale jest to zaliczane w kategoriach usprawnienia posiadanego oryginału. Słowo klucz - oryginału, który się posiada.
@snajper, post #17
@sVC6MWEk, post #10
Mnie zawsze zastanawia, że PPA ma tyle do powiedzenia o legalności mimo, że nie są stroną w sprawie -- może wreszcie byście odpuścili TheCompany, a ewentualne sprawy o legalność zostawili zainteresowanym stronom?
@Pimpator, post #19
Ale bzdury. Tracąc oryginalny nośnik (/ jego dowód zakupu) tracisz prawo do posiadania "kopii zapasowej".
@nogorg, post #22
A tak z ciekawości to czy osoby stojące za tym serwisem publikują jakieś swoje dane na wypadek zgłoszenia ewentualnych roszczeń prawnych, czy tylko internetowe pseudonimy?
@snajper, post #23
po zaaplikowaniu WHDload installa tego oryginału wcale posiadać nie trzeba.
@Pimpator, post #26
WHDLoad wymaga do działania (w większości przypadków) oryginalnego obrazu gry.
@sVC6MWEk, post #27
idę przygotować wersję WHDLoad i osobno ADF dla zwykłych AMIG
@Solo Kazuki, post #28