[#35]
Re: Symulatory Lotnicze na A600
@HOŁDYS,
post #34
Ograłem chyba wszystkie symulatory na 8/16 bitów w tym na Amigę, to mój ulubiony gatunek. Mała kryptoreklama, zerknij na mój kanał, mam sporo symulacyjnych tytułów ogranych, gdzie tłumaczę jak grać.
https://www.youtube.com/channel/UComp3Lx-V_Y7SGfWep4FVgw
Jeśli chodzi o A600 i jej sporą wadę w symulatorach, to brak klawiatury numerycznej, dość często używanej w symulatorach. Do najbardziej złożonych pod względem symulacji należy F16 Falcon 3.0 oraz Tornado (w tym przypadku przydaje się karta turbo). Bardzo dobrze, ale mniej realistycznie jest zrealizowany GS2000, proponowałbym zacząć od niego (mam na kanale kilka odcinków z GS2000). Bardzo ciekawie rozwiązana kwestia planowania realizacji misji (element taktyczny). Przychylam się do przedmówców, wszystko od MicroProse jest rewelacyjne. Bardzo lubię M1 Tank Platoon (również mam na kanale z tym że ogrywam wersje Atari TT) Ważne nie uruchamiał symulatorów z pakietu WHDLoad, jeśli masz trochę mocniejszy procesor to warto mieć szybszą rozgrywkę i skorzystać z wersji instalacyjnych. Większość symulatorów ją posiada. Pozdrawiam
Ostatnia aktualizacja: 30.08.2021 19:58:47 przez nowy80
Ostatnia aktualizacja: 30.08.2021 20:11:12 przez nowy80