[#31] Re: Capital Punishment

@(V)(I)mothe(P), post #30

Mam wersję skopiowaną z mojej poprzedniej Amigi (gdzie nie działała w ogóle), a ta była skopiowana z poprzedniej Amigi (gdzie działała i była pełna) a ta skopiowana... itd :)

[#32] Re: Capital Punishment

@AceMan, post #31

Musisz najpierw odkryć te plansze żeby móc je wybierać OK

Od jakiegoś czasu jest też wersja WHDLoad i działa idealnie bez żadnej zabawy w dyskietki i restarty

Ostatnia modyfikacja: 16.02.2011 09:01:58
[#33] Re: Capital Punishment

@reenstix, post #32

Znaczy, odkryć jak odkryć. Po prostu trzeba przeciwników wyeliminować, wtedy przechodzisz dalej. Łatwa nie jest. Jest nawet dostępny jak się nie mylę trainer ;)

[#34] Re: Capital Punishment

@(V)(I)mothe(P), post #33

Dokładnie w trybie EPIC musisz przejść to potem będzie można wybierać poszczególne plansze. Gra jest może faktycznie arcytrudna, ale jest do ukończenia. Sam skończyłem kilka razy, ale za to jaka satysfakcja - trainer tylko niszczy miodność.
[#35] Re: Capital Punishment

@AceMan, post #28

Podmień nazwy plików z poziomami w grze, to będziesz grał na tych nie odkrytych, mi działało ;)

[#36] Re: Capital Punishment

@parallax, post #35

Ok, dzięki, poczytałem manuala i faktycznie jest tak jak mówicie :)

[#37] Re: Capital Punishment

@wali7, post #25

O Ty też masz ten sprzęt? Myślałem, że jestem jedyny ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem