[#31] Re: Dune2

@ID909, post #29

Mam ten program, jak chcesz to mogę udostępnić (na stronie lub jak chcesz, na adres e-mail). Pytałem, bo w jakichś dziwnych okolicznościach ten i parę innych plików zniknęło mi z konta na serwerze. Nie wiem czy to republika płata figle, czy ktoś scrackował stronę (jeśli tak to po co...).
[#32] Re: Dune2

@Hextreme-Attic, post #31

W takim razie niech będzie link do strony, ściągnę w wolnej chwili. I mam podobnie, konto ftp na którym trzymałem wiele rzeczy przestało istnieć, stąd teraz uzupełniam bazę edytorów do amigowych gier.
[#33] Re: Dune2

@ID909, post #32

Rozumiem. Wrzucę edytor do Dune 2 również w wolnej chwili. Edytuje się za pomocą tekstowych plików INI (jak w wersji gry na PC).

Jeśli chodzi o edytor do Benefactora, o który wcześniej pytałeś, to czeka mnie jeszcze sporo pracy przy bazie obiektów zanim wypuszczę pełną wersję 2.0. Nie mogę obiecać w tej chwili żadnych konkretnych terminów co do tego edytora.

Widzisz, u mnie jest tak, że natchnienia, zapału mi nie brakuje, ale, jak to trafnie określił Logan, brakuje mi "ostatniego szlifu". Moje projekty czekają na dokończenie. Przy Benefactorze i Dune 2 spędziłem sporo czasu, szkoda byłoby marnować zebrane informacje.

Ostatnia aktualizacja: 01.03.2013 22:43:24 przez Hextreme-Attic
[#34] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dune2
[#35] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dune2
[#36] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dune2
[#37] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dune2
[#38] Re: Dune2

@Hextreme-Attic, post #33

Jak da rade to jeszcze bym prosił o EMCPack, trzeba by trochę zmienić poziom technologiczny dla budynków, a strzelam że jest to w pliku build.emc.
[#39] Re: Dune2

@ID909, post #38

Proszę, tutaj masz do ściągnięcia oba pakiety:

http://minniatian.republika.pl/dune2/Files/SCENPACK.LHA
http://minniatian.republika.pl/dune2/Files/EMCPACK.LHA

trzeba by trochę zmienić poziom technologiczny dla budynków, a strzelam że jest to w pliku build.emc.

Nie, te dane są hardkodowane w pliku wykonywalnym.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem