[#31] Re: Potrzeby na amigowym rynku gier

@rzookol, post #30

Podeślę ale za kilka dni bo update mam na którejś płycie (z ponad setki) i muszę mieć chwilę czasu żeby go poszukać.
Już ze dwa miesiące zabieram się za poukładanie i skatalogowanie danych na płytach.
Apropos - wiem, że były programy na Ami, które katalogowały (tworzyły spis) zawartości płyt - czy ktoś mógłby jakiś polecić bo nie znam żadnego konkretnego programu tego typu?
[#32] Re: Potrzeby na amigowym rynku gier

@amigafan, post #31

Do glowy przychodzi mi tylko (i az) CDCat... nigdy nie mialem potrzeby katalogowania mojego zbioru plytek, ktory nie jest duzy, ale ten program chyba kazdy poleci... moze jakies opinie od reszty?

[#33] Re: Potrzeby na amigowym rynku gier

@Lokaty, post #32

Uwaga z CDCat - ma ograniczenie ilości skatalogowanych płyt. Ja już używam dwóch odrębnych katalogów, gdyż w jednym się nie mieszczą. Limit to chyba 256.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem