[#31] Re: coś pod 030 i ECS

@C2H5OH, post #30

No ja myślałem gdy to pisałem że każdy wie że pegazus to nes i stwierdziłem że nie ma sensu pisać "grałem w to na pegazusie, pegazus to taka podróbka nesa co chodziły gierki z nesa i sms" ;)
[#32] Re: coś pod 030 i ECS

@KeniG, post #31

nes i pegazus a pod koniec lat 90 u ruskich na bazarach to było mase chyba jakiś podrób tych konsolek - całkowicie kompatybilnych - Terminator, Rambo III,Predator i inne. Pamiętam że u ruskich było naprawdę mnóstwo gier na cartridgach - Mortal Kombat od I do V, Super Street Fighter II i inne naprawdę znane tytuły - nie wiem kto je właściwie wypuszczał bo np Mortal Kombat 5 to była III tylko doszły nowe postacie i parę teł...

Co do tego SON SON II jest to gdzieś do ściągnięcia?

[#33] Re: coś pod 030 i ECS

@zangief, post #25

W Dekanexie powinni mieć, tylko o tym nie wiedzą - ja pytałem o to pół roku temu, wszyscy w sklepie zapewniali że nic takiego nie mają [powątpiewali że wogóle istnieje ;) ]. Przypadkiem napatoczył się szef, który nagle sobie przypomniał, że coś takiego kupił dawno temu, wogóle nikt o to nie pyta i lezy gdzieś na dnie magazynu. Powiedziałem mu, ze może kupia amigowcy [sam kupiłem kilka sztuk na zaś], więc kilka razy wystawiali to na Allegro [chyba jedna sztuka zeszła], ale w końcu dali sobie spokój. Myślę, że jeszcze to mają, bo w pudle troche tego było.
Zobaczę ile ich mam [czy mi się gdzieś jedna sztuka nie zawieruszyła] - pisz na priv po szczegóły.
[#34] Re: coś pod 030 i ECS

@zangief, post #1

TFX i ONescape OK
[#35] Re: coś pod 030 i ECS

@fibi, post #34

ja to TFX? on nie obsługuje tylko i wyłącznie AGI ? a OnEscape AGA lub CGX?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem