[#31] Re: asman i jego slave'y do WHDLoad

@mailman, post #30

Świetnie :) Z całej "wielkiej trójki" od ART4 tylko Mentor odmawiał poprawnego działania. WHDLoad załatwił sprawę :) Misja Harolda działa u mnie dobrze, save także (udało mi się z tym uporać a nawet zdążyłem już ukończyć grę) chociaż i tak przerzucę się na WHDL. (tak samo jak z "Eksperyment..." który działał ok)

Edit:

Thanks for Psygore and B.D (;))

A co do kolejnych życzeń WHDL - Alien Target poproszę :)

Ostatnia modyfikacja: 28.12.2009 17:45:48
[#32] Re: asman i jego slave'y do WHDLoad

@Logan, post #31

A co do kolejnych życzeń WHDL - Alien Target poproszę

Do CFOU, w dniu 2 lipca 2006 roku wysłałem obrazy dysków. Później się przypominałem nawet, ale jak widać zima...

[#33] Re: asman i jego slave'y do WHDLoad

@Logan, post #31

Thanks for Psygore and B.D

o co z tym chodzi?
[#34] Re: asman i jego slave'y do WHDLoad

@Adrian Horn, post #33

Psygore napisał instalkę WHDL dla gy "Misja Harolda" natomiast B.D dostarczył obrazy oryginalnych dysków tejże gry.

Dlatego też należą im się podziękowania.

Ostatnia modyfikacja: 28.12.2009 20:13:24
[#35] Re: asman i jego slave'y do WHDLoad

@Logan, post #34

Ja pobrałem dzisiaj slave i mi pisze tak:

Thanks to Benedykt Dziubaltowski for the original disks and UrBi for testing.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem