[#31] Re: W co grać z dziewczyną ?

@HOŁDYS, post #29

Trolls, Hugo, Oswald, Zool 1&2... miodne gry ;)

[#32] Re: W co grać z dziewczyną ?

@bombermax, post #31

Hehe żona lubiąca grać to w dzisiejszych czasach skarb A z moją na Amidze grałem w Pinballe, Wormsy, Lotusa, Super Froga...
Dzisiaj jej ulubione gry to Twierdza 2 oraz Age Of Empires 3 :D

[#33] Re: W co grać z dziewczyną ?

@HOŁDYS, post #7

Moja małzonka przeszla na poziomie hard Galage Deluxe na a1200 dwa raz w kółko, grala całą noc... :D

[#34] Re: W co grać z dziewczyną ?

@Ancestor, post #33

Na amidze polecam Pinball Fantasies.

My wife ma jobla na punkcie Nintendo:) Za dotknięcie jej DS'a grozi kara śmierci :)hahah...... aczkolwiek generalnie używa także inych konsol :)

Na kompach jednak grać nie lubi :)

Pozdrawiam

[#35] Re: W co grać z dziewczyną ?

@michalmarek77, post #34

a moja narzeczona mnie klnie za gry :D no moze nie klnie ale marudzi ;) gra tylko w farme na nk oO tak czy inaczej zawsze sie smieje i dla niej to kazda gra to gniot i ignorancko nazywa je "star w-a-r-s-y" ehhhh ;) i jak tu ja przekonac ze gry sa fajowe? :D

[#36] Re: W co grać z dziewczyną ?

@bombermax, post #35

Puść jej Senseę :D

[#37] Re: W co grać z dziewczyną ?

@MarX, post #1

Przygodówki point'n'click :)

Takie Gobli(i)(i)nsy na przykład ;)

[#38] Re: W co grać z dziewczyną ?

@MarX, post #1

A ja nie mogę grać ani w ogóle siedzieć przed komputerem. Robię to tylko gdy nie ma jej w domu. Muszę jednak uważać. Wślizguje się niepostrzeżenie i próbuje mnie nakryć. Kiedyś się jej udało, dostałem w ryło i wyprowadziła się na miesiąc do matki.
[#39] Re: W co grać z dziewczyną ?

@frywolny_marian, post #38

... to ja już może przestanę narzekać :D

Sensea to harcore xD

[#40] Re: W co grać z dziewczyną ?

@bombermax, post #39

Ja pierwszą dziewczynę złowiłem na gry na C-64 i w zasadzie tyle zostało z tego związku, ale grało się fajnie. W Gobliins tez pogrywaliśmy, ale pod DOSBOKSEm :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem