@Andrzej Drozd, post #28
@groovebox, post #31
Mccnex - cwaniaku przypomnij w której to grze był slideshow z digitalizowanych zdjęć: Koder przy kompie, Grafik przy jakichś tam swoich zajawkach ulepionych z plasteliny i muzyk z klawiaturką podpiętą do Ami?
@F7sus4, post #30
@mccnex, post #33
@groovebox, post #35
@mccnex, post #36
@groovebox, post #37
"bo nie można odpalać modułu prawym altem tak jak w PT2.3D. I tym podobne" nic takiego nie pisałem.
Tak zbudowanego ProTrackera to byś chciał mieć...
@mccnex, post #38
ale nie każdy lubi dwójkę - np. ja
@groovebox, post #31
Nie wykluczone, nawet myślałem o tym.
MIDI IN (nie OUT) możesz grać samplami z Amigi, kiedyś jak samplery były potwornie drogie bo za dolary i marki itp. niektórzy prawdopodobnie wykorzystywali Ami jako sampler.
Lub choćby do łatwego przerzucenia ścieżek z automatu perkusyjnego do Amigi i dalszej obróbki
No rzecz jasna graniu na klawiszu myślisz, że wszystkie moduły są klepane z Amigowej klawiatury?
@groovebox, post #35
To tylko świadczy o tym, że jesteś tylko krótkim ptaszkiem paprykarzu szczeciński jaraj się dalej tym dziurawcem. splatTego typu teksty zwykle rzucają osoby które jedynie w internecie mogą leczyć swoje kompleksy. Zapraszamy do Gdańska w październiku na Retrokompa będzie okazja twarzą w twarz powymieniać poglądy. Ciekawe czy wtedy również będziesz miał tyle do powiedzenia i nie chodzi tutaj o jakiekolwiek groźby ;)
@groovebox, post #39
@groovebox, post #43
@miro_78, post #46
@miro_78, post #46
Jeśli krótki ptaszek i paprykarz szczeciński jako określenie osoby ze Szczecina nie są obraźliwe to nie mam więcej pytań. Widocznie masz wyprany system wartości moralnych.
@groovebox, post #49
...że została w GUI masa śmieci po ostatnich programistach i tak wiszą od 18 lat bez przerwy mimo patchu z 2k któregoś tam, nie przeszkadza Wam to ok...
@flops, post #42
Nie tak powinno być w naszym małym światku.
@mccnex, post #50