[#61] Re: Robot Jet Action Amiga

@c64portal, post #59

Super to wszystko wygląda, duża przestrzeń w pionie robi wrażenie. Jeśli ostatni kotek to główny boss levelu, to dałbym my trochę ruchu (przód-tył) gdy oberwie pociskiem - arcade'owe "mryganie" kolor-biel :)

Świetna robota Carrion (& Jammer)!
[#62] Re: Robot Jet Action Amiga

@sachy, post #61

Wciągająca gierka OK

Znalazłem buga, postać przy głównym bossie po 'skuciu' zapętliła się podskakując na latających kołach wokół kota.
[#63] Re: Robot Jet Action Amiga

@Artur Jarosik, post #62

Dzięki za dobre słowa
Tak widziałem tego babola (na filmie Sabermana) nawet go sam zauważyłem podczas moich testów ;)
Będzie poprawione.

[edit]
napisałem na EAB to napiszę i tu że w planach jest jeszcze np bonus level, intro czy outro a to sporo roboty. O levele się nie martwię jakoś, choć oprogramowanie bossa zajmuje troche czasu. W 2025 prawdopodobnie nie skończę gry.

Ostatnia aktualizacja: 12.06.2025 08:47:25 przez c64portal
1
[#64] Re: Robot Jet Action Amiga

@c64portal, post #63

Jak chcesz utrudnic gre to dzialania bossa mozesz wybierac sposrod paru wzorcow, wtedy gracz nie bedzie mial zbyt latwo.
Zwykle bossy w grach, nawet te najtrudniejsze dzialaja wedlug jednego wzorca, ktorego mozna sie nauczyc.
1
[#65] Re: Robot Jet Action Amiga

@c64portal, post #63

Nie no gierca prezentuje się świetnie i to na OCS OK
Sprytnie wykorzystany copper (rury w tle) i triki graficzne ok, racjaOKOK
Muszę odpalić na żywym sprzęcie i posmakować ok, racja
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem