@vojo, post #7
@tukinem, post #8
version gadtools.library version requester.class
@tukinem, post #10
@vojo, post #11
@vojo, post #11
Szczerze mówiąc myślałem że jak wychodzi nowa wersja OS to wersje wszystkich komponentow są podbite to tej samej wersji OS.Ta reguła była złamana już przy wersji 39 (a może nawet wcześniej, ale od dawna nie używam systemów starszych, niż 3.0). Teraz tym bardziej nie należy na to liczyć.
@vojo, post #1
@prz, post #15
A jeszcze lepiej - przydałby się dodatkowy skrót klawiszowy do wyłączania i włączania przycisków z ekranu.
I może jeszcze możliwość bardziej swobodnego przemieszczania przycisków zamiast ośmiu odgórnie ustalonych pozycji.
@vojo, post #18
@amikoksu, post #19
@_arti, post #21
Mam inne pytanie - jak program radzi sobie z chowaniem niestandardowych lub wirtualnych okien, np. w ImageFX, CandyFactoryPro, ArtEffect?
@vojo, post #1
@vojo, post #1
@MDW, post #28
Nie mogłeś tego zrobić w latach 90? Używałbym na pewno!
@vojo, post #29
Chyba żeby jakoś inaczej łapać zdarzenia klawiatury, nie wiem - input device? Ktoś już moze to ćwiczył i podpowie najlepsza drogę?Gdy chcesz mieć "globalne skróty klawiaturowe" niezależne od aktywności jakiegoś tam okna, to nie ma lepszej drogi, commodities zostały zaprojektowane między innymi właśnie do tego. Kopanie się bezpośrednio z input.device jest nieprzyjemne i można niechcący wywołać niepożądane efekty uboczne.