@Krashan,
post #30
Potestowałem wersję 1.1 i pomęczę jeszcze o kilka rzeczy rzeczy, które mi wyszły, a na które może w wolnej chwili chciałbyś zerknąć, bo program naprawdę fajny:
1) żółte guru 0100 000F przy operacjach modyfikujacych plik IFF (tryby Remove, Insert). Operacja zostaje ostatecznie wykonana i nie wiesza Amigi, no ale guru chwilę medytuje i wali po oczach. Może to kwestia procesora, pełny 68060 z 68060.library z OS 3.2?
2) w pewnym momencie przy próbie modyfikacji pliku IFF zaczął wyskakiwać error "Nie mogę zmienić nazwy pliku tymczasowego na źródłowy - obiekt już istnieje". W załączeniu też SnoopDos, trudno powiedzieć o co chodzu, bo widać że wcześniej Delete się udało, więc pliku nie powinno być, ale jednak Rename nie zadziałało. Ten błąd miałem raz ale trzymało aż do resetu, potem już nie udało mi się powtórzyć tego błędu.
Kolejne to już drobiazgi:
3) w przypadku wystąpienia powyższego błędu, na dysku zostaje plik IFFChunkTool.temp. Może lepiej tego tempa robić w T: niż w katalogu bieżącym?
4) nice to have - przy eksporcie (EXTRACT) chunka do pliku który już istnieje, powinien się zapytać czy user chce go nadpisać.