[#31] Re: wie ktos moze gdzie zciagnac wordbank do amigi

@amigafan, post #30

Drogi amifanie jak juz tak piszesz to
1. posiadma a 1200 z kick3.1
2. system sobie sciaglem wraz z romem z pewnej strony bo wydaje mi sie ze rom jest ten sam co moj w a 1200 (nie fizycznie oczywiscie :) )
3. systemu nigdy nie mialem w amisi tzn nie mialem dyskietek z instalka tylko hdtoolbox'a i cos tam dla cdromu.... reszte polatalem przegrywajac pliki z coverow ma i acs... i taki smi9eszny system mi smiga do dnia dzisiejszego znaczy smigal ale moj hd pojechal do sordana i zamieszkal u niego :)
4. jak tak jestes bez winy to rozumiem ze nigdy nie uruchomiles zadnego emulatora :) i zreszta zadny z was...
5.... masz jednak niestety troche racji, ale nie dlatego ze lu8dzie ktorzy kradna os tylko dlatego by odpalic winuae sa zli, zla jest polityka amiga inc. i ich wlascicieli bo mogli by wkoncu dac sobie siana i udostepnic osa 3.1 dla ludy i w tym momencie nie bylo by dyskusji a tak... tylko trolowanie na ekranie i wyzywanie sie od zlodzieji.... po co!!! ludzie sa inne rzeczy w amigowym swiatku niz spieranie sie o stary os na klasyka... zeby to jeszcze chodzilo o os 3.9 ale mi to chodzi o system z roku chyba 1993... 11 lat no dajcie spokuj

[#32] Re: wie ktos moze gdzie zciagnac wordbank do amigi

@jimiche, post #31

amigafan hamuj troche chłopaku.Widze że nie rozumiesz do czego zmierzam a do tego jeszcze mnie obrażasz sugerując że namawiam do złodziejstwa.Nie mam zamiaru sie zniżać do Twojego poziomu i dalej dyskutować.Pamićtaj tylko o jednym:świat nie słkada sie tylko z czarnego i białego koloru.Pomiedzy nimi jest jeszcze cała paleta barw których Ty (sądząc po Twoich wypowiedziach) nie dostrzegasz.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem