[#31]
Re: wie ktos moze gdzie zciagnac wordbank do amigi
@amigafan,
post #30
Drogi amifanie jak juz tak piszesz to
1. posiadma a 1200 z kick3.1
2. system sobie sciaglem wraz z romem z pewnej strony bo wydaje mi sie ze rom jest ten sam co moj w a 1200 (nie fizycznie oczywiscie :) )
3. systemu nigdy nie mialem w amisi tzn nie mialem dyskietek z instalka tylko hdtoolbox'a i cos tam dla cdromu.... reszte polatalem przegrywajac pliki z coverow ma i acs... i taki smi9eszny system mi smiga do dnia dzisiejszego znaczy smigal ale moj hd pojechal do sordana i zamieszkal u niego :)
4. jak tak jestes bez winy to rozumiem ze nigdy nie uruchomiles zadnego emulatora :) i zreszta zadny z was...
5.... masz jednak niestety troche racji, ale nie dlatego ze lu8dzie ktorzy kradna os tylko dlatego by odpalic winuae sa zli, zla jest polityka amiga inc. i ich wlascicieli bo mogli by wkoncu dac sobie siana i udostepnic osa 3.1 dla ludy i w tym momencie nie bylo by dyskusji a tak... tylko trolowanie na ekranie i wyzywanie sie od zlodzieji.... po co!!! ludzie sa inne rzeczy w amigowym swiatku niz spieranie sie o stary os na klasyka... zeby to jeszcze chodzilo o os 3.9 ale mi to chodzi o system z roku chyba 1993... 11 lat no dajcie spokuj