[#31] Re: E-UAE Live CD?

@amigafan, post #20

ten jaki 'true'.
[#32] Re: E-UAE Live CD?

@Denver, post #30

.Denver napisał(a):

> Spoko kolejna freeware-owy odpowiednik i kolejny beznadziejny
> emulator plus software z P2P no nie?
>
>

Beznadziejny to Ty kolego jesteś.Na jakiej podstawie twierdzisz że tak jest?Instalowałeś go?Testowałeś?Skoro nie to po co wogóle zabierasz głos w dyskusji pisząc takie bzdury przy okazji obrażając innych sugerując że wszyscy użytkownicy emulatorów mają piracki soft!?

[#33] Re: E-UAE Live CD?

@piter144, post #32

ale jaja cos to za wkurzenie mialem przyjemnosc korzystania z emilatorow i wedlug mnie pecet do emulacji jest beznadziejny natego napisalem ze powstaje kolejny beznadziejny emulator a swoja droga malo znam ludzi ktorzy korzystaja z emulatora i maja legalne oprogramowanie

[#34] Re: E-UAE Live CD?

@piter144, post #32

Proszę o pamiętaniu zachowania kultury i poziomu dyskusji. To do wszystkich się odnosi.
[#35] Re: E-UAE Live CD?

@Softfailur, post #29

Przecież nikogo personalnie nie oskarżam - napisałem tylko (zgodnie z prawdą) że większośc ludzi, którzy emulują Ami jest zainteresowanych tylko i wyłącznie tym jak odpalić na winuae ściągnięty z p2p OS3.9 czy gry Hyperionu, Epic Interactive, ClickBoom co widać po pytaniach zadawanych na portalach o emulacji.
Nie chciałbym aby się to przeniosło na PPA (a już były próby w stylu sławnego wątku pt.: "wie ktos moze gdzie zciagnac wordbank do amigi")
[#36] Re: E-UAE Live CD?

@amigafan, post #35

Zapomniałeś dodać, że właściciele "prawdziwych Amig", używają tylko legalnie zakupionego oprogramowania typu "OS3.9 czy gry Hyperionu, Epic Interactive, ClickBoom"

[#37] Re: E-UAE Live CD?

@mr.Dark, post #36

Akurat ja tak. Staram się wspierać twórców Amigowego softu płacąc im za ich pracę.
Innych nie kontrolowałem, więc nie wiem.
[#38] Re: E-UAE Live CD?

@Denver, post #33

denver odnosnie tego , ze nie slyszales o ludziach z emulami i oryg. softem... ja zakupilem sobie digiboosteraPro nie majac jush nietsety amigi... tak, zakupilem go z mysla uzytkowania na winUAE, potem na amithlonie... i uzywam do dzis... zastanawiam sie teraz na kupnem fantasticdreams, bo na grzyba NIE MA! tak zajebistego programu... i jeszcze TA PREDKOSC na winUAE... takze, to czy ktos uzywa systemu i oprogramowania na emulu, wclae nie musis oznaczac, ze jedzie na piratach....
[#39] Re: E-UAE Live CD?

@Denver, post #33

Czemu sie tak dziwisz mojemu wkurzeniu?Zauważ że w tym wątku chodzi o konkretny projekt i spostrzeżenia z jego używania.

"natego napisalem ze powstaje kolejny beznadziejny emulator"

Kolejny przykład na to że jesteś kompletnie nieobeznany w temacie.Pewnie nie czytałeś nawet całego wątku tylko odrazu sie wpisałeś pod ostatnim postem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem