[#31] Re: Zaproszenie

@seb@, post #30

Teraz adres jest TOP SECRET bo strona propaguje piractwo

[#32] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@Ziolo, post #29

A druga sprawa to, że niektórych (w tym mnie) nie stać na AmigęONE lub, chociaż jakąś kartę z PPC. A emulacja daje amidze rozwinąć skrzydła.

Nie o to chodzi.

Po za tym emulacja nie zagraża nowym Amigom. Przecież nie uruchomię na UAE OS4. Stanowi za to znakomitą reklamę tego kultowego komputera.

Nie o to chodzi.

Nikt z redakcji PPA nie jest wrogiem emulacji o czym niech świadczy fakt, że jest stosowny dział na forum, będą stosowne artykuły.

Proszę, zatem o przywrócenie odnośników,

Nie, dopóki nie zostaną ze strony, do której prowadzą usunięte treści i pliki łamiące prawo i regulamin forum.

przecież żaden użytkownik emulatorów (a jeśli są to nieliczni) nie posiada legalnych romów!

Nie każdy. Istnieje pakiet Amiga Forever, na których znajdują się te pliki legalnie. Kupisz, używasz.

Nie będę się produkował po raz n-ty. Polecam prześledzić ten wątek i kilka podobnych na forum PPA.
[#33] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@mailman, post #32

Miłuję pokój i dla spokoju sumienia usunąłem kickstarty.
Proszę o przywrócenie odnośników do mojej strony w pozostałych postach.

I wracając do tematu:
Jak oceniacie moją stronę?
www.amigauae.cba.pl

Pozdrawiam
Ziolo
[#34] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@Ziolo, post #33

Napisze tylko to:
"Sorki! Twoja przeglądarka nie akceptuje pływających ramek" :(

Ostatnia modyfikacja: 10.08.05 12:46
[#35] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@Ziolo, post #33

Z poziomu IB nie mozna ocenic jej od strony wizualnej, poniewaz jest szare tlo z banerami. Natomiast artykuly mozna poczytac :)
[#36] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@Andrzej Drozd, post #35

Zrób screenshota. :)

[#37] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@Ziolo, post #33

Stronkę zrobiłeś z jakiś gotowych darmowych skryptów Jeśli tak to skąd je można zassać
[#38] Re: Zaproszenie - nowa odsłona

@Sasquatch, post #37

Nie. W całości jest mojego autorstwa.
Zresztą jedyny skrypt to ten od kalendarza.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem