[#61] Re: Buduje sobie AmiBerry

@Kam, post #16

Cześć,
Takie pytanko pod które GPIO podpiales diode z dysku aby widzieć aktywność SD karty ?
[#62] Re: Buduje sobie AmiBerry

@Piki1989, post #41

Zresztkowała mi się obudowa od 1200ki i klawiatura od 500ki... Będę budował Pimigę...

Wpadłem na temat adaptera opartego na arduino leonardo niemniej trochę jestem rozbity... O ile sposób połączenia klawiatury do Arduino jest dla mnie w miarę zrozumiały, o tyle ilość wersji wrzuconych tutaj jest myląca...

Konkretnie...
Szukam konkretnego wsadu do Arduino leonardo
Moja klawiatura jest z układem niemieckim. Fajnie gdyby zaimplementowana była w kodzie obsługa joysticków.
[#63] Re: Buduje sobie AmiBerry

@miki1406, post #62

No ale key layout to już przecież w systemie ustawisz...
[#64] Re: Buduje sobie AmiBerry

@MariuszK, post #63

No tak. Racja. Niemniej w projekcie na stronie jest pięć różnych wariantów wsadu... Oczywiście mogę sprawdzić wszystkie, ale może ktoś już to robił i rzuci, który jest dobry i sprawdzony :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem