Huh ;) A portowanie ICaba?? (Ta przeglądarka pod Mac m68k) Może jest lepsza od IB a napisana pod m68k więc chyba było by łatwiej portować dla Amig z m68.
Miejmy nadzieję również, że na następnych filmikach będzie mniej trzęsło. Ale to całkiem możliwe, bo Kraków jest chyba trochę bardziej stabilny geologicznie niż Kielce, w których jak ogólnie wiadomo - dziwne rzeczy się dzieją. ;)
Chciałem zrobić graba pod iFusion tylko, że teraz ten link nie działa i muszę przyznać, że ta strona bardziej czytelna jest na IBrowse2.3 niż tym starym iCab 2.9.8 68k
hehe, bez CSS, to wlasciwie masz racje - wglada jak wypluta z linxa czy innej przegladarki tekstowej + obrazki, wiec w sumie czytelnie acz nie efektownie.
U mnie na 68k pod SS jeśli by była w tej wersji ta przeglądarka to strona by się ładowała z 10 minut bo jest bardzo wolna, zresztą widać to już po tej ostatniej 2.9.8 na 68k jak się flegmaci, w szybkości to IBrowse wymiata (do czasu ;) ), tzn ta wersja iCaba3 (jeszcze beta) wczytała poprawnie ten test CSS 2.1 czy powinienem mieć jasno-niebieski prostokąt w czarne paski? a tak to muszę niezwłocznie zmienić przeglądarke
Moze jako "konkurencja" mam troche skrzywiony punkt widzenia ale oprocz obslugi UTFa i bugfixow to niewiele ciekawych zmian widze. No, moze jeszcze plugin api i plug do flasha.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.