[#65]
Re: onet i inne iCab3 rox!
@Pawel Kobylarz,
post #62
W guide jest wszystko opisane, na poprzedniej karcie BPPC to wogóle nie mogłem odpalić czarny obraz podczas startu jak z uszkodonym MacROM (to nie znaczy, że teraz problemu nie mam jest podczas używania, heh jak na szpilkach w tym nowym MOS no tylko, że akurat ten system na przesuwaniu okienek/ikonek się nie wiesza ;) ), albo nieodpowiednim do wersji MacOS, heh a na tej karcie miałem problem ze sterem do FastATA na którym poprzednia BPPC działała i mam teraz z HereticII problem bo nie działa, ale myślę że też da radę go jakoś odpalić, instalowałem już ponad 20 razy i na marne
Jak by byli ciekawi to pewnie już dawno gdzieś jakiś opis by powstał, a ja nawet nie słyszałem by jakiś użytkownik A4000 z CSPPC odpalił iFusionaPPC więc co tu pisać jak i tak już wszystko napisałem

, oni pierwsi powinni się wypowiedzieć coś więcej na ten temat skoro tylko na CSPPC działa wypas i wogóle to czemu do dziś nie ma opisu na jakiejś (polskiej) stronie (czyżby tylko lameriada była w posiadaniu A4000 z CSPPC i stoi to cacko dla ozdoby), a może fakt bo iFusionPPC w wersji WarpUP to
obecnie tani bubel, a pamiętacie tą cene 5 lat temu x 5! ;)
iFusionPPC nie odpalisz, ale glądnij sobie ten
filmik bo masz jeszcze inną możliwość.
HEH to jest dobre "bo z tego co zauważyłem to wszyscy na tym forum to by tylko o dupie" nie