[#61] Re: onet i inne

@opi, post #59

GPLowego? Napewno? Jak tak to sie nam kolejna wojenka szukuje :)
[#62] Re: onet i inne iCab3 rox!

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #60

Jak

Jak możesz to napisz bo ludzie na pewno są ciekawi jak to zrobiłeś, ja sobie pewenie tego nie uruchomie bo na MOSie to nie ruszy ale i tak jestem ciekawy :D

[#63] Re: onet i inne iCab3 rox!

@_arti, post #51

IE5 dla Maca to wbrew pozorom bardzo dobra przegladarka.

Nie no, przestan. :) Co w niej takiego dobrego? Albo inaczej - co w niej takiego, co usprawiedliwiloby jej uzywanie? Powaznie pytam.
[#64] Re: onet i inne iCab3 rox!

@KAM_, post #63

"Nie no, przestan. Co w niej takiego dobrego?"

Jest to badz co badz najlepszy IE jaki pojawil sie kiedykolwiek... Windowsowa 6 nie dorasta mu do piet ;) Co w niej dobrego? Ano np. mechanizm "page zoom" podobny do tego z Opery.

"Albo inaczej - co w niej takiego, co usprawiedliwiloby jej uzywanie? Powaznie pytam."

A to juz inna sprawa. Zdecydowanie polecam inne przegladarki. Na OSX'ie jest ich multum.

[#65] Re: onet i inne iCab3 rox!

@Pawel Kobylarz, post #62

W guide jest wszystko opisane, na poprzedniej karcie BPPC to wogóle nie mogłem odpalić czarny obraz podczas startu jak z uszkodonym MacROM (to nie znaczy, że teraz problemu nie mam jest podczas używania, heh jak na szpilkach w tym nowym MOS no tylko, że akurat ten system na przesuwaniu okienek/ikonek się nie wiesza ;) ), albo nieodpowiednim do wersji MacOS, heh a na tej karcie miałem problem ze sterem do FastATA na którym poprzednia BPPC działała i mam teraz z HereticII problem bo nie działa, ale myślę że też da radę go jakoś odpalić, instalowałem już ponad 20 razy i na marne

Jak by byli ciekawi to pewnie już dawno gdzieś jakiś opis by powstał, a ja nawet nie słyszałem by jakiś użytkownik A4000 z CSPPC odpalił iFusionaPPC więc co tu pisać jak i tak już wszystko napisałem , oni pierwsi powinni się wypowiedzieć coś więcej na ten temat skoro tylko na CSPPC działa wypas i wogóle to czemu do dziś nie ma opisu na jakiejś (polskiej) stronie (czyżby tylko lameriada była w posiadaniu A4000 z CSPPC i stoi to cacko dla ozdoby), a może fakt bo iFusionPPC w wersji WarpUP to obecnie tani bubel, a pamiętacie tą cene 5 lat temu x 5! ;)

iFusionPPC nie odpalisz, ale glądnij sobie ten filmik bo masz jeszcze inną możliwość.

HEH to jest dobre "bo z tego co zauważyłem to wszyscy na tym forum to by tylko o dupie" nie
[#66] Re: onet i inne

@_arti, post #58

Jest kilka stron opartych calkowicie na Flashu.
[#67] Re: onet i inne

@Andrzej Drozd, post #66

Woow! + miliardy innych wykonanych *normalnie* ;)

[#68] Re: onet i inne iCab3 rox!

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #65

Heh, u mnie jest tylko czarny ekran. Mam jedna z pierwszych BPPC. Pewnie to wlasnie wtedy powstal mit (prawda) ze iFusion nie chodzi na A1200. Karta ta ma problem takze z MOSem. Nie wstaje on po zwyklym resecie. Trzeba robic zimny reset.
[#69] Re: onet i inne

@_arti, post #67

No ale to nie zmienia faktu ze musze te strony ogladac na pececie. Flash w IB sie przyda.
[#70] Re: onet i inne

@Andrzej Drozd, post #69

CSS by sie przydal... flash to przy nim w tej chwili tyci dodatek.

[#71] Re: onet i inne

@Andrzej Drozd, post #66

Sa oparte o Flash, zgadza sie. Ale najczesciej o Flasha 6 a na takiego to nie ma co liczyc...
[#72] Re: onet i inne

@Andrzej Drozd, post #69

Jest jeden mały problem - Ten flash w IB oparty jest i tak na starym
standardzie, a strony całe we flashu na nowym standardzie, więc i tak
sobie nie zobaczysz.... Będzie to minimalnie lepsze od tego co jest
obecnie w voyagerze, tam jest ciut starsza wersja tego samego
engine'u.

[#73] Re: onet i inne

@_arti, post #70

No, nie ma co drazyc tematu. W moim przypadku tak sie zlozylo ze musze korzystac z pewnych stron zbudowanych na Flashu, a zupelnie nie drazni mnie brak CSSa, gdy potrafie odczytac to co musze. Wyglad strony WWW dla mnie mnie to drugorzedna sprawa ;)
No ale widac ze PPA ma szanse kandydowac na jedna z najlepiej wykonanych stron WWW na swiecie.
[#74] Re: onet i inne

@Kaczus, post #72

:(
[#75] Re: onet i inne iCab3 rox!

@Andrzej Drozd, post #68

A moze by pokombinowac z roznymi wersjami flaszki na Blizzardzie?
[#76] Re: onet i inne iCab3 rox!

@Fazior, post #75

Nie uzywalem dawno tej pierwszej, umozliwiajacej prace z BVision. Mam teraz przedostatnia (umozliwia prawidlowa prace CGX3), najnowsza (PCI) tez mialem. Jezeli ktos dzieki temu nie ma problemow to przeflashuje, no, ale downgradowac bez pewnosci efektu chyba nie ma sensu...

Ostatnia modyfikacja: 23.09.05 14:13
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem