kategoria: Sprzęt
Wątek zamknięty
[#1] Nowe Joysticki !!!
Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział to na allegro można kupić nowe joye do naszych Amig.
tekst pod linkiem
Sam zakupiłem sobie kilka i potwierdzam, Joye nowe, oryginalnie zapakowane, leżaki magazynowe.
Miłego grania OK
[#2] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

O, są nawet te joye MATT, tylko dla hardkorów :D.
[#3] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

No trzeba brać, bo szybko taka sytuacja może się nie powtórzyć - a kupić pewny, nowy joy to chyba teraz niezła sztuka...
[#4] Re: Nowe Joysticki !!!

@ITU, post #3

ja juz kupilem superchargera i pythona
[#5] Re: Nowe Joysticki !!!

@ITU, post #3

E tam i tak liczy się tylko competition pro :)
[#6] Re: Nowe Joysticki !!!

@ITU, post #3

dubel

Ostatnia aktualizacja: 04.04.2012 16:02:09 przez QUAD
[#7] Re: Nowe Joysticki !!!

@QUAD, post #6

Rozumiem kolekcjonerów ale dla pudełka nie będę nadpłacał. Jest mnostwo fajnych joysticków w przystępnych cenach dla mnie faworytem w tej stawce jest Apache.
[#8] Re: Nowe Joysticki !!!

@miro_78, post #7

Dla mnie też i chyba zamówię go. Tylko trochę się boję, że za długo nie posłuży :/
[#9] Re: Nowe Joysticki !!!

@miro_78, post #7

Apach to gumiak ..
[#10] Re: Nowe Joysticki !!!

@HOŁDYS, post #9

ja juz joye mam na chacie :) odebralem osobiscie 15 km odemnie facet z anglii je przytostal
kawal historii az lezka leci jak chwyce pytona i przypomnialem sobie odrazu 93 rok
[#11] Re: Nowe Joysticki !!!

@Blendor, post #10

Ja mam 2x Apache nie wygląda na super wystrzymaly ale to kawał twardego drania skoro SWOS go nie wykończył to jest nie do zajechania chociaż konstrukcja Pythona sprawia że wydaje się być solidniejszy
[#12] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

Python kupiony - dla mnie nie ma lepszego joya :) Dzięki za cynk!
[#13] Re: Nowe Joysticki !!!

@gorzyga, post #12

Nie mają QuickShot II plus SV-124
[#14] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

W 1988 lub 89 złamałem taki dżoj, jak SJ-22. Nowy kosztował w Pewexie 10 bagsów, a ja jako kierownik robót budowlanych zarabiałem miesięcznie 9 bagsów.
[#15] Re: Nowe Joysticki !!!

@Kitech, post #14

A ten SJ125 obsłuży w Mortalu 2 przyciski?
[#16] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

Ach! Dzięki za cynk! 2 Pytony i 2 Superchargery już zakupione! :)
[#17] Re: Nowe Joysticki !!!

@mccnex, post #16

:)

Ostatnia aktualizacja: 04.04.2012 21:47:51 przez Blendor
[#18] Re: Nowe Joysticki !!!

@mccnex, post #16

poczujecie niesamowita frajde w grach na nowym joyu :) doslowie jak bym sie przeniosl do lat 90tych
przed chwilka podaczylem nowego pythona szok
praca tego joya jest nie do podrobienia supercharger mimo ze kupilem jako drugiego do kolekcji zostal ladnie odlozony na poleczke do ozdoby to co robi phyton w gierkach przechodzi wszelkie granice:)
i pomyslec ze sie meczylem na wysluzonym competition pro :) a nowe joye znajdowaly sie odemnie 15 km
[#19] Re: Nowe Joysticki !!!

@Blendor, post #18

Ja Ci powiem, że mam w chacie ze 12 joyów, ale większość wymaga konkretnej regeneracji, części zapasowych itp., a nowego joya w łapie to trzymałem z 15 lat temu ostatni raz :))) Jak pisał kolega wyżej - taka gratka nie trafia się codziennie, trzeba korzystać!
[#20] Re: Nowe Joysticki !!!

@mccnex, post #19

Kurde się rozeszło jak papier toaletowy za PRLu :D A przymierzałem się do Pythona ;/
[#21] Re: Nowe Joysticki !!!

@_arti, post #15

Chyba nie obsłuży. Te boczne przyciski to nie wiem na co są. Miałem tego joya, do momentu jak się rączka rozpadła służył dzielnie...
[#22] Re: Nowe Joysticki !!!

@Duracel, post #20

Spoko, nie ma bólu, wrzucił na aukcję drugą partię Pythonów! :D
[#23] Re: Nowe Joysticki !!!

@gorzyga, post #22

ciekawe skad tego tyle ma :) sie oblowi... schodza jak cieple bulki... waham sie czy zakupic sztuke, ale chyba trzeba bedzie :)
[#24] Re: Nowe Joysticki !!!

@WojT_GL, post #23

Cenowo chyba nie jest tak źle, skoro nawet Blendor u niego kupił :)
[#25] Re: Nowe Joysticki !!!

@gorzyga, post #24

LOL
[#26] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

ślinka mi cieknie... :3~~ Podłączyć takie coś do NATAMI i odpalić Turricana... *.* waham się między tymi kłikszotami...
[#27] Re: Nowe Joysticki !!!

@snajper, post #26

jak bedziecie sie tak wahac, to zamiast joystickow zostana wam tylko wrazenia tych co kupili :)
[#28] Re: Nowe Joysticki !!!

@mccnex, post #27

SUPERCHARGER SV-123: pracował z Atari, walczył wraz z Amigą w Sensible Software i nie tylko aż w końcu po wyłamaniu się plastikowego trzpienia przeszedł na emeryturę do kartonu.
Teraz nówka go godnie zastąpi :)
[#29] Re: Nowe Joysticki !!!

@gorzyga, post #24

Cenowo chyba nie jest tak źle, skoro nawet Blendor u niego kupił usmiech

bu ha ha ha :S oblalem sie kawa :DDDDDDDDDDDD yippee
[#30] Re: Nowe Joysticki !!!

@HOŁDYS, post #29

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem